Een speciaal interview met Celia Fenn op Indigo Radio

Celia Fenn, channel van Aartsengel Michael, is al jaren een pionier in het werken met de ascension symptonen die de mensheid ondergaat in het transitie proces om van Indigo naar Kristal bewustzijn over te gaan. Vanavond om 21:00 uur zal er op Indigo Radio een interview van Yvonne Weeber met Celia Fenn te horen zijn.

In dit interview op Radio Indigo vertelt zij Fenn o.a. over haar samenwerking met Aartsengel Michael, over 2012, over indigo kinderen en het onderwijs en over de reden dat zij naar Nederland is gekomen.

Een aantal weken terug kreeg zij van Aartsengel Michael een boodschap dat het tijd was voor haar om naar Nederland te gaan en om hier een aantal workshops te komen geven. Nederland loopt aan kop wat het aantal lichtwerkers betreft en het bewustzijn is hier zeer hoog, vertelt Fenn in het interview.
Aartsengel Michael deelde haar mee dat er tijdens deze lente en zomer enorme energie-activaties plaats zullen vinden in Nederland en dat deze activaties significant zijn voor de evolutie van het collectief bewustzijn op de planeet en een stap voorwaarts creeren voor de lichtwerkers.

Lees ook:Het gaat goed met IndigoRadio
Lees ook:Vanavond bij Indigo Radio: interview met een heks
Lees ook:Indigo Radio gaat voor C!
Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Tosca Tetteroo op Indigo Radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>