Vanavond op Indigo Radio: Leven vanuit jezelf..

Vanavond om 20:00 uur wordt op Indigo Radio het programma 'Je bent een ziel en je hebt een lichaam' uitgezonden, met presentatrice Yvonne Hagenaar. Het thema  van deze uitzending is 'Leven vanuit jezelf..'.

Yvonne Hagenaar: "Het gaat deze keer over 3 eigenaardige gebeurtenissen. Eigenaardig voor mensen van de Aarde, normaal voor mensen die vanuit Zichzelf leven, die leven vanuit de Ziel die ze zijn… Het gaat dus over een gebeurtenis met de tweebenige Ankh. En het gaat over een pompstation in Afrika. En het gaat over het verliezen van sieraden… Waar het eigenlijk en natuurlijk om gaat is, hoe de werking is van de juiste volgorde van de juiste gedachten. En hoe deze gedachten zich omvormen in deze fysieke werkelijkheid, tot een oplossing, tot een materialisatie. Dat is de boodschap die er achter zit. Maar het kan ook gewoon als drie verschillende verhalen gehoord worden. Aan de luisteraar is de keuze."

(Bron: Indigo Radio)

Lees ook:Vanavond nieuw programma met Yvonne Weeber op Indigo
Lees ook:Spirituele radio
Lees ook:Help Indigo Radio in het publieke bestel te komen
Lees ook:Vanavond YHRA-lezing op Indigo Soulstation
Lees ook:Indigo organiseert Swingparty

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>