Lezing ‘Goddelijkheid van de mens’ van Stichting De Cirkel

De Steenwijkse Stichting De Cirkel begint het nieuwe jaar op woensdagavond 17 januari met een lezing over de ‘Goddelijkheid van de mens’. Het zal gaan over de bewustwording van de mens over eigen scheppingskracht in het dagelijks leven.

De lezing van De Cirkel vindt plaats in De Meenthe en wordt verzorgd door Reint en Gabriella Gaastra- Levin.

De maandelijkse Cirkellezingen in De Meenthe zijn openbaar en beginnen om 20.00 uur. De reeks lezingen wordt op 14 februari vervolgd door spiritueel genezer Giep van Werven over ‘Spiritualiteit is simpel’. Harm Wagemakers is 14 maart te gast en behandelt dan de ‘Groeien aan het leven’. In het tweede deel van die bijeenkomst volgt een healing met klankschalen. Donateurs van De Cirkel ontmoeten op 4 april Ger Lodewick, die spreekt over ‘Acceptatie en kennis van jezelf’. Op 25 april is er weer een openbare lezing door arts Dick Nicolai over ‘Kosmische tijd’.

Het Cirkelseizoen wordt op 9 mei afgesloten door Daan Akkerman, die zich buigt over de vraag ‘Staat de toekomst vast?’. Na het zomerreces worden de lezingen van De Cirkel hervat op 19 september.

(Bron: De Stentor)

Lees ook:“Ervaar de helende kracht van De Cirkel”
Lees ook:Opnieuw lezing Susan Smit
Lees ook:‘The Real Power of Woman’
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
Lees ook:Oecumenische werkgroep Spiritualiteit organisert spiritualiteitsavond

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>