Meditatief Harpconcert met Femke Bloem

Op woensdagavond 23 november is de ruimte van ‘YOENA, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen’ het podium voor harpiste, yogadocent en meditatiegoeroe Femke Bloem. Met harp en zang neemt ze je mee op een helende reis door de zeven chakra’s.

De zeven chakra’s voorzien het lichaam van energie, de harp chakra meditatie helpt eventuele blokkades in dit systeem op te ruimen waardoor een betere doorstroming van energie tot gang komt. De unieke combinatie van harpmuziek, zuivere zang en de eenvoudige ademtechniek die aan het begin van de sessie wordt geleerd zijn een beproefde methode om in balans te komen.

Femke Bloem is van huis uit Kunstzinnig Therapeut Beeldend. In haar afstudeerjaar ontdekte ze dat zij een groot talent heeft voor het componeren en vertolken van harpmuziek. Enige jaren later kwam daar nog zang bij. Inmiddels zijn er 4 CD’s met eigen werk verschenen.

Zoals gebruikelijk met de optredens van Femke Bloem belooft dit weer een zeer bijzondere bijeenkomst te worden. Ook kinderen zijn welkom, zij weten de sprookjesachtige sfeer vaak te waarderen.

Datum: Woensdag 23 November 2016
Tijd: 20.00 – 22.00
Locatie: YOENA, Centrum voor Spirituele Ontdekkingen’, Phoenixstraat 66/202, 2611 AM Delft
Contact: 06-19452804 of [email protected]

 

Lees ook:Harp meditatie Concert
Lees ook:De Dans der Sferen leren
Lees ook:Reading voor ondernemers: de bedrijfreading
Lees ook:‘Chakra’s – Spiritueel werkboek’
Lees ook:Full Moon Party in december

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>