Amma in Nederland

De Indiase Mata Amritanandamayi, beter bekend als Amma, is van 26 tot en met 28 oktober in Nederland. Amma omhelsde wereldwijd al meer dan 35 miljoen mensen. Voor velen een intense, spirituele ervaring.

Amma in Nederland
[Copyright foto: Amma.nl]

Een persoonlijke omhelzing van Amma wordt darshan genoemd. Darshan betekent letterlijk: ‘een visioen van het goddelijke’. Maar ook aanwezigen die niet een knuffel halen bij Amma, zijn geraakt. Alleen al door bij haar in de buurt te zijn en bijvoorbeeld deel te nemen aan de meditatie.

Amma in Nederland
Wie Amma wilt ontmoeten gaat op 26, 27 en 28 oktober naar de EXPO in Houten. Deze ruimte is voor deze gelegenheid omgebouwd tot een Indiase tempel. De zaal sluit als het maximale aantal bezoekers bereikt is. Kom dus op tijd!

Alle opbrengsten van het evenement komen te gunste van Embracing the World. Meer informatie? Ga naar de website van Amma in Nederland.

Lees ook:Nieuwe Lotus beurs in Houten
Lees ook:Lotus beurs in Houten
Lees ook:De Jaïn tempel te Wilrijk
Lees ook:Europa’s grootste Boeddhistische tempel
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>