Op zoek naar universele liefde van medemens

Vanaf 13 september start Edward Molkenboer, oprichter van de stichting ‘Goed doen voor een ander’ met een experiment om zijn nieuwe stichting te testen. Molkenboer wil voor zijn experiment zes dagen onvoorbereid ‘zwerven’ van Haarlem naar Maastricht, om op deze wijze aan te tonen dat er wel degelijk genoeg personen zijn die goed willen doen voor een ander.

[Foto: via Stichting Goed doen voor een ander]

De missie van de stichting is: het motiveren en stimuleren van personen, om anderen te helpen die zich in een uitdagende levenssituatie bevinden. Met als grondslag universele liefde. De stichting is in het leven geroepen om mensen met elkaar te verbinden. Op momenten waarop hier behoefte aan is. Om deze missie te testen Gaat Molkenboer 13 september vanaf het strand in Bloemendaal in zes dagen naar Maastricht reizen. ‘’Ik ga onvoorbereid ‘zwerven’. Zonder geld. Zonder eten. Zonder onderdak. Zonder zekerheden. Hierdoor plaats ik mezelf in een uitdagende levenssituatie. Ik wil ervaren dat de wereld een mooie plek is om te zijn. Zodat ik hiermee aantoon dat er genoeg personen zijn die goed willen doen voor een ander. In dit experiment ben ik ‘die ander’. Ik zal personen vragen eten, onderdak en hun verhalen met mij te delen. Opzoek naar verbinding en universele liefde.’’ Aldus Edward Molkenboer die de stichting dit jaar in het leven heeft geroepen.

Volg Edward Molkenboer

Het avontuur van Edward is dagelijks via live video’s op zijn Facebookpagina te volgen. Hierdoor hoopt hij mensen te inspireren en laten zien dat wereld zo slecht niet is. Molkenboer roept daarom sympathisanten op: ‘’Wil jij deze reis samen met mij beleven? Doe een vriendschapsverzoek of volg mij via Facebook. Hou ook mijn tijdlijn in de gaten. Want wie weet vraag ik jou om wat te eten of onderdak.’’

Lees ook:Eurovisie Songfestival voorspeld?
Lees ook:Stichting Spirituele Gids in Oosterhout voor toegankelijkheid spiritualiteit
Lees ook:Mindful eten: gezonder en goed voor de lijn
Lees ook:Voorjaarsbeurs bij De Heksenketel
Lees ook:Feestje van Radio Indigo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>