8 dagen aandacht voor body & mind

Van 28 juli tot 4 augustus organiseert Artemis Body & Mind een heerlijke relaxvakantie voor lichaam en geest. Deze week staat in het teken van yoga en ontspanning. In een prachtige, zonnige omgeving neem je letterlijk en figuurlijk afstand van het drukke dagelijkse leven en kom je helemaal tot rust.

Je bepaalt deze week zelf waar je zin in hebt. Neem je deel aan de workshops Hatha-yoga met mindfulness-oefeningen en meditatie of kies je voor een duik in het zwembad? Verken je de prachtige omgeving of lees je liever een boek in de hangmat? Alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie zijn aanwezig.

Body & Mind
Je verblijft deze week in het Kayapark in Turkije. Hier kun je dagelijks genieten van rijke maaltijden die bereid worden met lokale, verse producten. Je hebt volop tijd om de cultuur en natuur in deze streek te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een dagje strand en snorkelen, een bezoek aan de markt of maak zelf een uitstapje naar historische plaatsen. Ter plaatse worden verschillende excursies aangeboden voor de liefhebbers. Zo kun je een bezoek brengen aan de hammam of een boottocht maken door de baai van Fethiye. Ook een ontspannende lichaamsmassage behoort tot de mogelijkheden.

Heb jij je (spirituele) vakantie voor deze zomer al geboekt?

 

Lees ook:Nieuwe levenskracht opdoen in de herfstvakantie
Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:Spiritueel sauna-bezoek
Lees ook:Win het Handboek Mind, Body & Spirit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>