Op zoek naar je eigen verhaal op Kreta

Ga dit jaar eens anders dan anders op vakantie! Bijvoorbeeld met een spirituele vakantie. Zo organiseert Evdaimonia dit voorjaar en deze zomer een reis naar Kreta, onder de naam ‘Mythen en sagen, een spannende zoektocht naar je eigen verhaal’, onder leiding van Anna Schwerdtfeger. De workshop is bedoeld voor avonturiers die het lef hebben om als een Odysseus op reis te gaan naar zichzelf. En naar een antwoord op de vraag ‘Waar draait het in het leven om?’

Gun jezelf een week de rust om te luisteren naar de lessen die ons al duizenden jaren worden doorgegeven en een verrassende basis kunnen leggen onder ons dagelijks bestaan. Anna Schwerdtfeger nodigt je uit op zoek te gaan naar de legendes, mythen en sagen. Ze gebruikt ze als universele metaforen voor het leven.
Deze kunnen je tot nieuwe inzichten brengenop een inspirerende plek op Kreta, in het klimaat van de Griekse goden.

“Je zult het aangename gevoel krijgen helemaal in uw ‘presence’ te komen en ver van de Nederlandsebeslommeringen de verrassende ervaring van ‘flow’ op te doen,” zoals Anna Schwerdtfeger dat noemt. Maar let op: ook in de oudheid overleefden de helden niet altijd de vuurproef, als je de verhalen mag geloven…
Deze workshop is dus bedoeld voor ondernemende mensen. Voor schatzoekers en avonturiers die het lef hebben om als een ware Odysseus op zoektocht te gaan naar nieuwe horizonten in zichzelf. Met andere woorden: het wordt uiteindelijk een zoektocht naar je eigen drijfveren en uitdagingen.

Je kunt het meemaken van 15 tot en met 21 april, of van 3 tot en met 9 juni 2012. Op de website van Evdaimonia vind je meer informatie over deze inspirerende workshop/ vakantie.

(Bron illustratie: Evdaimonia)

Heb jij al (spirituele) vakantieplannen voor 2012?

Lees ook:Ga op zoek naar de graal
Lees ook:Homeopathie op vakantie
Lees ook:Wat wil jij zelf eigenlijk?
Lees ook:Puur in je Natuur op vakantie
Lees ook:‘De toepassing van mantra’s in het dagelijkse leven’

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Op zoek naar je eigen verhaal op Kreta

 1. Ans de Graaf

  Leuke reis !
  Ik ben zelf ook net begonnen met het organiseren van spirituele reizen.
  Jullie reis ziet er erg leuk uit.

  hartelijke groet

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>