Magie en zingeving op vakantie in Dartmoor

Toe aan vakantie, maar ook aan zingeving en misschien zelfs een vleugje magie? Ga eens mee op een magische spirituele reis naar het spookachtige mooie Dartmoor in de week waarin Samhain (Halloween) valt, samen met Celtic Inspiration.Deze periode is een uitstekende tijd voor het ervaren van transformationele heling, inzicht en het vinden van innerlijke kracht voordat we afdalen in de winterse duisternis.

“Dartmoor is anders dan wat je ooit ervaren hebt en in dit zéér magische landschap zullen we in de Samhain periode waarin de sluiers tussen deze wereld en de ‘andere wereld’ dun zijn, werken met de Michael & Mary aarde energielijnen, met de ‘power of place’ van eeuwenoude heilige plaatsen en met de daar aanwezige multidimensionele portalen om ons te verbinden met de Aarde en ons eigen proces afstemmen op haar hartslag en op het evolutionaire proces waar de mensheid momenteel doorheen gaat.”, aldus de organisatoren.

“Omringt door mist en illusie, spookachtige avondpaden, houtrook en eeuwenoude stenen fluisteringen stappen we het  eeuwige Heden binnen en letten op de kleinste details die we op ons pad vinden en ons inzicht en een helder visioen schenken. We luisteren naar Spirit en laten deze inspiratie de toekomst verrijken! Maar bovenal wordt dit een reis waarbij we vreugdevol vieren wat we hebben bereikt in de afgelopen cyclus en we verwelkomen onze nieuwe levenscyclus. Met het einde van de 12e golf  van bewustzijnsevolutie op 28 november 2011 is deze reis meer dan ooit een ware voorbereiding op de nieuwe cyclus!”

De magische reis naar Dartmoor vindt plaats van 28 oktober t/m 4 november 2011.

Meer weten? Bezoek dan de nieuwe reiswebsite van Celtic Inspiration: ‘Magische Spirituele Reizen‘.

Ben jij weleens in Dartmoor geweest? Wat is voor jou een magische plek?

Lees ook:Nieuwe site voor Magische Spirituele Reizen
Lees ook:Ancestral Drumming Weekend
Lees ook:‘Gaia’s kracht’ – boekpresentatie, lezing, aardemeditatie en nog veel meer!
Lees ook:Vanavond in Qir: Brandon Bays
Lees ook:Sjamanistische trancereis in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>