Nieuwe levenskracht opdoen in de herfstvakantie

De combinatie van yoga, meditatie, dans en wandelen in de schone berglucht en de adembenemend mooie omgeving helpt je geest verstillen en geeft je nieuwe levenskracht. Waarom dus niet een vakantie die al deze dingen combineert? FIT body & mind organiseert dit soor (korte) vakanties met workshops voor bewustwording van body en mind. Zo wordt er in oktober tijdens de herfstvakantie een Yoga Autumn Retreat georganiseerd.

Deze reis is een dans, yoga & wandel vakantie. Iedereen, van elke leeftijd en met of zonder yoga of dans ervaring mag mee op deze vakantie naar Zwitserland, van 15 t/m 22 oktober 2011.

Er is keuze uit twee verschillende programma’s:
Tibetaanse yoga, meditatie en wandelen met Erik Klinge.
Flow Dance & yoga en wandelen met Josefien Slot.

De reisgangers zijn te gast in een voormalig Kurhaus en je kunt comfortabel reizen met de luxe hotel touringcar. Het imposante voormalige Kurhaus ligt in een stille vallei in de bergen. Er hangt een sfeer uit haar rijke historie die gecombineerd is met een eigentijdse aanpak.

De omgeving biedt veel en prachtige goed bewegwijzerde wandelroutes en er is voldoende tijd om te relaxen, zwemmen, naar de sauna te gaan of te genieten van een lekkere ontspannende massage.

Deze vakantie is voor iedereen, met of zonder yoga ervaring en voor alle leeftijden. In dezelfde week is er een yoga & dans vakantie en kan je partner of vriend(in) mee voor een wandelprogramma.

Kijk op de website van FIT body & mind voor fotoimpressies van yoga en dansvakanties op deze prachtige plek.

Ben jij weleens op een spirituele vakantie geweest? Wat vind je van deze reis?

Lees ook:Een reis langs de Chakra’s
Lees ook:Wintersport retreat
Lees ook:8 dagen aandacht voor body & mind
Lees ook:Reiki- of massagecursus in de ardennen
Lees ook:Nieuw: Djoj in Travel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>