Puur in je Natuur op vakantie

In de natuur ontspan je optimaal. Je hoofd mag even op vakantie en je speelsheid,  avontuur en eigenheid komen los. Met die gedachte wordt er van 30 juli tot 6 augustus een vakantieweek georganiseerd in Frankrijk, onder de titel ‘Puur in je natuur’. “In de verbinding met de natuur, groeit jouw eigenheid, het authentieke in de natuur is deze week jouw spiegel. Speels en creatief versterk je deze verbinding, zodat al het pure in jou, aan het licht kan komen.”

Tijdens deze spirituele vakantie verblijft men op het landgoed l’Huy Preau, in de prachtige natuur van het Franse nationale park de Morvan.
Elke dag gaat van start met ‘wakker maak-oefeningen’, die varieren van dans, tot chi-neng en body-awareness. Daarna wordt er onbeten en dan is het tijd voor een ontspannen innerlijke ontmoeting met je eigen natuur en ga je ook in de natuur op onderzoek uit naar jezelf. Er worden bovendien veel creatieve activiteiten georganiseerd, in de vorm van tekenen, beeldhouwen, boetseren of schrijven. Je kiest zelf welke activiteit het beste bij jou past en kijkt daarbij naar wat je het meest natuurlijk afgaat.

Bovenal gaat het er natuurlijk om dat je je in de natuur bevindt en in je eigen natuur… Spiritualiteit en bewustzijn in combinatie met vakantie vieren! Heb jij je koffers al gepakt?

Wil je meer weten over deze of andere bijzondere vakantie in Frankrijk? Neem dan eens een kijkje op de website van l’Huy Preau.

Heb jij weleens een spirituele vakantie meegemaakt? Wat was jouw ervaring?

Lees ook:Spirituele vakanties
Lees ook:Spiritueel reizen
Lees ook:Homeopathie op vakantie
Lees ook:Spirituele zomervakantie
Lees ook:Reiki- of massagecursus in de ardennen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Puur in je Natuur op vakantie

  1. Herman

    Wat een mooi iets!

      /   Reply  / 
  2. Danielle Duurzaam

    Leuke tekst, klikt origineel. Alleen kijk het nog even tekstueel na, er missen her en der wat letters :-)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>