Recept 19: Thee bij keelklachten

De griep en verschillende vervelende keelklachten doen helaas nog steeds de ronde. Om toch nog een beetje op de been te blijven heb ik een lekker kruidenthee-recept om wat aan die keelklachten te doen.

De volgende kruidenthee bevat drie kruiden. Je kunt van elk hiervan een gelijk deel nemen in dit door elkaar mengen, zodat het gelijk verdeeld is. Vervolgend doe je een deel ervan in een thee-ei en laat je dat trekken.

Het gaat om de volgende ingredienten:
* Salie
* Kamille
* Pepermunt

Neem drie maal daags een kopje van deze thee om keelklachten tegen te gaan. Het gaat hierbij om keelklachten in de breedste zin van het woord. Of je nu te veel of te weinig slijm in je keel hebt, deze thee helpt je om van je klachten afte komen.
Voor het beste resultaat gorgel je met de thee, voordat je het doorslikt.

(Bron illustratie: Koffiethee.nl)

Lees ook:Recept 1: Kruidenthee tegen migraine
Lees ook:Recept 6: Thee tegen slapeloosheid
Lees ook:Recept 22: thee tegen slapeloosheid
Lees ook:Recept 12: Thee tegen eczeem
Lees ook:Recept 10: Thee tegen darmkrampen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>