Magische maanviering van De Quest

Op vrijdagavond 10 april organiseert Spiritueel Centrum De Quest weer een magische maanviering. Deze Volle Maanviering staat in het teken van de Gras Maan, ook wel Zaai Maan of Haas Maan genoemd.

Energie in het creëren en produceren,  verandering, zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen. Dat zijn de krachtige thema’s van deze volle maan.

De stormen van maart beginnen te luwen en er staat een briesje wat leven voortbrengt. Vruchtbaarheid en Nieuw leven zijn dan ook bekende thema’s die bij deze periode horen.
Tijdens deze viering van De Quest wordt er gewerkt met verschillende tradities als sjamanisme, hekserij en magie. Je kunt bijvoorbeeld een sjamanistische trancereis en een magisch ritueel vanuit de hekserij verwachten, maar je hoeft hier zeker geen ervaring mee te hebben als je aan het ritueel wilt deelnemen.

Voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Spiritueel Centrum De Quest, kun je een kijkje nemen op de website.

Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Zuivering en acceptatie met de Storm Maan
Lees ook:Magische Maanviering van De Quest
Lees ook:De Eiken Maan vieren met De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>