Numerologie voor beter inzicht

Numerologie, de leer van de getallen, is gebaseerd op een aantal vaste principes en zo oud als de mensheid zelf. Elk getal heeft zijn eigen vibratie en eigen karakteristieken. Numerologie verschaft meer inzicht in jezelf. Wegens groot succes wordt er op 14 juni wederom een workshop numerologie georganiseerd in Spiritueel Centrum Mahatma.

Om de grote lijnen, de rode draad, in je leven te herkennen, om te weten wat voor energieën je hebt meegenomen uit vorige levens, om te horen en te bespreken wat jouw basale (en in beweging zijnde huidige) fysieke, emotionele, mentale en spirituele gesteldheid is, om te weten welk werk bij jou past, maar ook om te horen wat je eigenlijk al wist.

Mensen willen steeds meer hun leven beter begrijpen en we willen weten waardoor bepaalde dingen gebeuren en waarom wij reageren zoals wij dit doen. We willen meer inzicht in onszelf en in onze relaties. Numerologie kan hier hulp bij bieden.

In de workshop Numerologie, die op zaterdag 14 juni plaatsvindt in Spiritueel Centrum Mahatma te Naarden, leer je zelf numerologie toe te passen voor een beter inzicht. Voor meer informatie kun je terechtop de website van het Spiritueel Centrum.

Lees ook:Tweede Spirituele minibeurs Centrum Mahatma
Lees ook:Numerologie en tarot op de Margriet Winterfair
Lees ook:Wat is numerologie?
Lees ook:Esoterische numerologie van het Pentagram
Lees ook:Dru Yoga workshop: Verbinding met de aarde energie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Numerologie voor beter inzicht

  1. Inisman

    In nummerologie zitten ook getallen.

    Getallen worden data.

    Data uit nummerologie!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>