ZIN in je werk

Kun je al je kwaliteiten kwijt in je werk? Ontwikkel je er nieuwe mee? Ontdek wat de zin van jouw werk is of wat voor jou zinvol werk is, aan de hand van allerlei spirituele technieken, tijdens de workshop van Yoeke Nagel en Yolanda van Doeveren.

In de dagworkshop ‘ZIN in je werk’ die op donderdag 17 januari wordt gegeven door Yoeke Nagel en Yolanda van Doeveren, worden lekker praktische spirituele technieken gebruikt om simpel en direct te ontdekken wat voor jou zinvol werk is.

Werk dat je uitdaagt en inspireert, wat jou zin geeft en wat zin heeft voor de wereld waarin we leven… Met een door ons ontwikkeld onderzoeksmodel, het pentagram van ‘Working in Her Company’, gaat men tijdens de workshops de vijf belangrijkste aspecten van werk op je eigen manier. Er wordt gebruik gemaakt van technieken als trance, energiewerk, meditatie, Tarot en natuurwijsheid.

Wil je meer weten over deze workshop? Kijk dan eens op de site van Yoeke Nagel. Of schrijf je meteen in door middel van een mailtje naar [email protected].

(Bron: Yoeke's Kort en Klein 2)

Lees ook:Paaseieren zoeken bij Yoeke
Lees ook:De magie van het huishouden
Lees ook:Een nieuw orakel: het damestasje
Lees ook:De Magie van het Huishouden
Lees ook:Aanstaande zondag Orakeldag in Amersfoort

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>