Vrouwelijke Goddelijke Energie

Man of vrouw, we leven allemaal in een wereld waar het Vrouwelijke langzaam maar zeker haar rechtmatige plaats weer inneemt naast het Mannelijke, om zo de verstoorde balans te herstellen. Om dit proces van in evenwicht komen te versterken, in jezelf en in de wereld, kun je op 3 februari werken aan en spelen met verschillende vormen van Vrouwelijke Goddelijke Energie.

Op zondag 3 februari wordt er in 'De Kleine Holte' te Doetinchem een workshop gegeven, onder de naam 'Ruimte voor de Godin – het Vrouwelijk Goddelijke'. Deze dag wordt georganiseerd door sjamanka en priesteres Maria Bregitta. Het is een speciale dag, omdat ze gewijd is aan Brigid, de Keltische drievuldige Godin van heling, inspiratie en creativiteit. Tijdens de workshop wordt ook het Imbolc feest van de ontluikende vlam gevierd.
 
De Godin in jezelf ruimte geven betekent jezelf in harmonie brengen met je wezen. En als jij in Harmonie bent, breng je dat ook in de wereld. Vanuit die gedachte id deze workshop ontstaan.

Ala je meer wilt weten over deze workshop of andere activiteiten van Maria Bregitta, kijk dan op de website. Aanmelden voor deze workshop kan via de site van 'De Kleine Holte'.

Lees ook:De Godin in jezelf
Lees ook:Imbolc vieren met Triskal
Lees ook:2 februari: Maria Lichtmis
Lees ook:Begroet de Godin in Jezelf – dansworkshop voor mannen en vrouwen
Lees ook:Maria Magdalena Festival in Zuid-Frankrijk

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vrouwelijke Goddelijke Energie

  1. Caroline Groeneveld

    Hi Maria,

    Klinkt prachtig… sinds een aantal jaren heb ik een online vrouwencollege: bij Modron kunnen vrouwen thuis leren hoe je innerlijke natuur samenvalt met de stromingen van de seizoenen. Komende week start de Natuurlijke vrouw in de Lente en een cursus bomensymboliek. Iedere maand kun je instappen op de Modron maancirkel: een netwerk waarin de vrouwen van Modron online mediteren op een gelijk tijdstip en uitleg krijgen over de oorspronkelijke betekenis van die volle maan. Welkom!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>