Cursus Intuïtief opvoeden

Op donderdag 25 oktober gaat er een cursus intuïtief opvoeden van start. De cursus helpt je op een andere manier naar je kind te kijken, op een intuïtieve manier. Leren luisteren naar je intuïtie geeft de spirituele kant van een mens weer wat rust en plezier schept in de opvoeding en waar zowel ouders als kinderen van kunnen genieten.

Ouders voelen soms intuïtief dingen heel goed aan maar handelen er niet altijd naar. Bovendien geven kinderen ook nog eens heel veel signalen weg waar wij als ouders veel van kunnen leren. Deze signalen zijn vaak heel subtiel maar voor het intuïtie heel goed begrijpbaar.

De cursus leert je veel over jezelf en je eigen intuitie die je kunt gaan gebruiken bij de opvoeding. Op die manier zul je een diepere band met je kind gaan voelen waardoor je beter op de behoeftes van je kind kunt ingaan. Bovendien schept het rust in de opvoeding waardoor er meer lol voor ontspanning en plezier ontstaat.

De cursus intuïtief opvoeden begint op 25 oktober en duurt vijf weken, een dag per week. Als je meer wilt weten, kun je een kijkje nemen op de website van Bewust Opvoeden.

(Bron: Bewust Opvoeden)

Lees ook:Intuïtief opvoeden
Lees ook:Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding
Lees ook:Cursus voor Sensitieve kinderen
Lees ook:Als je kind dingen ziet
Lees ook:Leer Intuïtief Dromen duiden per e-mail

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>