De Magie van het Huishouden

Dit voorjaar bracht auteur Yoeke Nagel het boek 'De Magie van het Huishouden' uit. Een ideaal boek voor iedereen die niet van het huishouden houdt, maar het toch moet doen. Geef er een andere draai aan, een vleugje magie, en je gaat anders tegen het huishouden aankijken. Naast het boek geeft Yoeke Nagels tevens een gelijknamige workshop.

Het kost tijd en nogal wat inspanning om het huishouden te doen en klaar is het nooit.
Elke huisvrouw (M/V) kent het probleem. Maar wie de kunst verstaat om magie te gebruiken haalt het beste uit de vervelendste rotklus – en uit zichzelf!

Elke handeling kan een magische handeling worden als je er een intentie aan koppelt.
Leer de kunst om de afwas te gebruiken om je frustraties van de dag los te laten en weer met een schone lei te beginnen. Om je bewustzijn op een totaal andere manier in te schakelen door te stofzuigen. Je geest te ontdoen van twijfels en oordelen door het strijkgoed ter hand te nemen of je ruit te lappen. Je gezondheid te bevorderen door je spiegel te wrijven.

Met dit boekje kom je eindelijk toe aan jezelf, zelfonderzoek en het realiseren van je diepste verlangens… terwijl je het huishouden doet. Buitengewoon praktische oefeningen om regelmatig na te kijken en toe te passen als je leven een nieuwe wending neemt of zou moeten nemen. En hoe vaker je ze uitvoert, hoe gemakkelijker het je zal afgaan. Een hele serie klassieke en moderne technieken en inzichten uit de Reclaimingtraditie is hiermee beschikbaar gekomen voor beginners en gevorderden in de hekserij.

De prachtige illustraties van Pol Wijnberg bewijzen dat zelfonderzoek en magie nooit zwaarwichtig of saai zijn.

Wil je meer weten over dit boek of andere boeken en magische workshops van Yoeke Nagel, neem dan eens een kijkje op haar inspirerende website.

(Bron: Yoeke.com)

Lees ook:De magie van het huishouden
Lees ook:Paaseieren zoeken bij Yoeke
Lees ook:Yoeke Nagel over spiritualiteit in haar dagelijkse leven
Lees ook:ZIN in je werk
Lees ook:Leefgruis leeft

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De Magie van het Huishouden

 1. Paul

  Met magie ziet het huishouden er veel spannender en uitdagender uit.
  Bedankt voor dit bericht ik zal dit boek zeker eens voor mij en mijn vrouw kopen.

  Groetjes

  Paul

    /   Reply  / 
 2. Layla

  Graag gedaan Paul! Ben het helemaal met je eens. Hoe leuker wer het kunnen maken hoe beter, toch?!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>