Doe wat voor een ander!

In maart kreeg ik een mailtje van Hans de Waard, de bedenker van de Jassentechniek. Hij vertelde mij onder meer dat hij tegenwoordig op facebook gratis jassentechniek behandelingen op afstand weggeeft. Waarom? “Omdat het tijd is dat mensen weer eens wat meer voor elkaar gaan doen en ook gaan samenwerken”, zei hij. Een geweldig gedachte vond ik, en ik raakte meteen gemotiveerd om meer te gaan doen met dit idee. De maand april op Spiritualiteit.blog.nl staat daarom in het teken van ‘Doe wat voor een ander’. Onder dit motto worden er aardig wat leuke acties georganiseerd en hoop ik jullie bovendien te motiveren ook wat meer voor een ander te gaan doen.

Iets voor elkaar doen
Zoals Hans de Waard al liet weten is het tijd dat we wat meer voor elkaar gaan doen. En misschien doe jij dat al, in dat geval: chapeau! Maar vind jij ook niet dat er om ons heen wel wat meer positiviteit mag heersen? Ik denk dat je met aardig zijn voor een ander en niet meteen uitgaan van vooroordelen al een heel eind kunt komen. En om een stapje verder te gaan kun je iets extra’s doen voor een ander. Het geven van een gratis behandeling, zoals Hans de Waard doet, is daar een voorbeeld van. Of wat dacht je van een bloemetje geven aan je ouders, partner of je beste vriendin? Vrijwilligerswerk kun je ook doen, of zomaar een knuffel geven aan iemand. Later deze maand zal ik je nog enkele tips geven over wat je voor een ander kunt doen.

Wat ik ga doen voor jou
Ook ik wil wat meer doen voor een ander, want in alle drukte schiet dit er soms toch wel bij in. En dat is zonde! Want een ander voelt zich niet alleen beter als ik wat voor hem of haar doe, maar ik ook. Samen met een aantal andere websites en -winkels zal ik deze maand daarom een aantal extra winacties organiseren op Spiritualiteit.blog.nl en, om in de geest te blijven van ‘iets doen voor een ander’ kun je dit keer prijzen winnen voor iemand anders! Word je daar nou niet extra blij van? Ik in elk geval wel! Hoe het allemaal werkt zul je bij de betreffende winacties lezen die deze maand op Spiritualiteit.blog.nl te vinden zijn.
Naast de winacties zijn er ook een aantal webwinkels die je willen verrassen met korting. Wie dat zijn, lees je vanzelf!

Verder wil ik je ook deze maand natuurlijk weer voorzien van zoveel mogelijk informatie en artikelen op het gebied van spiritualiteit. Ik hoop dat ik je daar ook weer mee kan helpen. Heb je tips voor een artikel of wil je me laten weten hoe je het liever anders zou zien, neem dan gerust contact met mij op.

Doe je mee?
Het idee is natuurlijk om jou en alle andere lezers van Spiritualiteit.blog.nl zoveel mogelijk te motiveren om meer voor elkaar te doen. Wil jij me daarmee helpen? Natuurlijk door zelf gemotiveerd te raken en meer voor een ander te gaan doen (vergeet niet te laten weten wat, ik ben benieuwd!), maar ook door deze gedachte te delen met anderen. Dit kun je doen door dit of een van de andere artikelen van deze maand te delen via facebook, twitter, google+, etc. Maar natuurlijk ook door er ‘lekker ouderwets’ over te praten met anderen.

Wat heb jij het laatst voor een ander gedaan?

Lees ook:Bezoekersrecord voor Spiritualiteit.blog.nl
Lees ook:De maand van de droom
Lees ook:Blogonline viert eerste verjaardag
Lees ook:Speeddate voor nieuwe inspiratie
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van september 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Doe wat voor een ander!

  1. Pingback: Hans de waard geeft gratis behandelingen aan mensen die willen loslaten! | Spiritualiteit

  2. Pingback: Win een praktische meditatiegids voor je vriend(in)! | Spiritualiteit

  3. Petra

    Iets voor elkaar doen, moeite voor elkaar doen, verantwoordelijkheid nemen? Zelf mee een netwerk opbouwen om je partner te mogen ont-moeten. Geen dure datingburo’s meer inschakelen maar je eigen energie aanwenden! Onlangs ben ik begonnen, kosteloos, maar niet moeiteloos! om spiritueel te bemiddelen voor singles 40+ om hun lief te ont-dekken. Misschien wil jij ook meedoen door bekendheid aan mijn initiatief te geven, dat zou fijn zijn. In ruil plaats ik jouw link op mijn pagina. Vriendelijke groet, Petra Roos

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>