De spirituele hoogtepunten van november 2009

Zondag 1 november 2009 was het de eerste dag van het Keltische nieuwe jaar. Daar ging die dag dan ook de ‘wistjedat’ over op Spiritualiteit.blog.nl.

De maand werd bekend gemaakt dat in januari 2010 de schiftelijke cursus ‘De Jaarfeesten in de Hekserij’ van Teachings of Avalon (de praktijk van de redactie van dit blog) van start zou gaan. Het artikel leverde al meteen een paar nieuwe cursisten op!

Bodhitv organiseerde in november een interessante thema-week, namelijk over geld. Hoe gaan geld en spiritualiteit, en in het bijzonder het boeddhisme, samen? Bodhitv ging op zoek naar het antwoord.

Groot nieuws binnen het Christendom in november 2009: Stockholm kreeg een lesbische bisschop. Zo zie je maar, dat de kerk steeds meer ‘open minded’ wordt.

Op vrijdag 13 november was het alweer voor de derde keer in 2009 Vrijdag de Dertiende. Spiritualiteit.blog.nl stond er bij stil en ging op zoek naar de betekenis van deze ‘ongeluksdag’.

In november 2009 ging er sinds een lange tijd weer een poll van start op Spiritualiteit.blog.nl. De vraag was: Wat betekent spiritualiteit voor jou? De poll gaat nog door tot begin januari en we zijn nog steeds erg benieuwd naar jouw mening.

Lees ook:Is muziek en spiritualiteit met elkaar verbonden?
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van november 2007
Lees ook:Vraag ‘Ben jij gelovig?’ levert veel discussie! (+ de poll-uitslag)
Lees ook:Geloof jij in de kracht van de Maan?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>