De spirituele hoogtepunten van maart 2009

Op 7 maart 2009 werd er een IndigoDag georganiseerd door Indigo SoulStation, voor haar luisteraars, Sanmitra’s en andere belangstellenden. De dag stond in het teken van binnenpret!

Onze columniste Lunadea vertelde in maart over het pentagram en haar ervaringen met dit symbool. “Ik ben voor een hele hoop dingen uitgemaakt, enkel en alleen door het dragen van een symbool,” liet ze weten.

In 2009 kon je kijken naar ‘Het Zesde Zintuig, Plaats Delict’. Het programma haalde dit jaar regelmatig de kranten, en niet altijd met even positief nieuws. Zo meldde het Algemeen Dagblad in februari 2009 dat de politie niets deed met de informatie uit het programma.

Centrum De Quest organiseert in maart 2009 een interessante avondworkshop over natuurlijke krachten. De workshop werd gegeven vanuit het Sjamanistische gedachtengoed, in het kader van de lentewerd er gewerkt met de natuurlijke krachten van de lente en de natuurlijke krachten in jezelf.

Ook in maart was er weer een diepteinterview te lezen op Spiritualiteit.blog.nl! Dit keer was schrijfster, heks en wat al niet meer Yoeke Nagel aan de beurt. Zij had zo veel leuks te vertellen dat ik het artikel in twee delen heb gesplitst. `

Het leukste nieuws in maart 2009 was natuurlijk dat Spiritualiteit.blog.nl haar 3-jarig jubileum vierde!

Lees ook:Roep de natuurlijke krachten van de lente op
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2008
Lees ook:Spiritualiteit.blog.nl viert 3-jarig jubileum
Lees ook:De Spiritualiteit.blog.nl-hoogtepunten van maart 2007
Lees ook:And the winner is…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>