Hoe ga je om met de signalen en energieën op je pad?

Aanstaande donderdag 18 april gaat de thema-avond van Triskal over de energieën en signalen die we tegenkomen op ons levenspad. We krijgen als mens heel veel signalen op ons pad die ons iets willen en kunnen vertellen. Deze energie en signalen vanuit de kosmos (of hoe je het ook wilt noemen) zijn er om ons de juiste weg te wijzen op ons levenspad. Hoe gaan we hiermee om?

Signalen herkennen
Het is aan ons om de energie en de signalen te herkennen, er naar te luisteren en ernaar te handelen. Op de thema-avond van Triskal op 18 april, wordt er uitgebreid ingegaan op dit thema. Bijvoorbeeld: Hoe herken je de signalen die je krijgt, over wat voor signalen gaat het dan, hoe kun je de signalen invullen en toepassen op je eigen leven, wat vertelt de energie om je heen je? Dat en nog veel meer!

Nieuwgierig? Je bent van harte welkom bij het Triskal Healing Centre te Delft, vanaf 20:30 uur. Meld je wel even aan van tevoren.

Herken jij vaak signalen en energieën vanuit de kosmos?

Lees ook:Jouw unieke levenspad ontdekken en bewandelen
Lees ook:Leer contact te maken met je gids
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?
Lees ook:Contact maken met je gidsen
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>