Haal de onbenutte talenten in je naar boven

Ieder mens heeft één of meerdere talenten en gaven. Sommige van die talenten komen in je leven naar boven en daar doe je iets mee. Maar er zijn ook veel verborgen en daardoor onbenutte talenten in ons als mens waar we tot op heden nog niets mee doen. Hoe haal je deze onbenutte talenten in je naar boven en wat doe je ermee?

Dat kun je donderdag leren tijdens de thema-avond van het Triskal Healing Centre te Delft.

Benut je talent!
Onbenutte talenten. We doen er niets mee omdat ze nog verborgen zijn, of als we ze al wel ontdekt hebben we te onzeker zijn om er iets mee te doen. Tijdens de thema-avond op donderdag 31 januari kun je ontdekken welke talenten en gaven nog verborgen zitten in jezelf.Er wordt gesproke over hoe je met jouw talenten en gaven om kunt gaan en hoe je ze kunt ontwikkelen zodat ze niet meer onbenut blijven.

Ben je nieuwsgierig naar verborgen talenten bij jezelf of wil je weten hoe je al ontdekte talenten op de juiste manier kunt benutten, kom dan op deze avond naar Triskal. Voor meer informatie of om je aan te melden, kun je terecht op de website van Triskal.

Benut jij al jouw talenten?

Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?
Lees ook:Channeling: Wat staat ons te wachten in 2010?
Lees ook:Hoe leer je op de juiste manier te geven en te ontvangen?
Lees ook:Ontwikkel je paranormale vermogens
Lees ook:Ware liefde

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>