Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen

Veel mensen hebben de angst niet te kunnen tekenen. Bij mandala tekenen hoeft men echter niet over enig tekentalent te beschikken om prachtige resultaten te krijgen. Door verschillende vormen neer te zetten uit de losse hand of met passer en lineaal, kunnen de mooiste tekeningen ontstaan. Aldoende ontdek je en bevorder je jouw eigen creatieve vermogens. Bovendien kun je leren inzicht te krijgen in waar plaatsen in de mandala voor staan in je dagelijks leven.

In September begint in zowel Huizen als Roosendaal de basiscursus Mandala tekenen bij Spiritueel Bewust.
Behalve teken- en kleurtechnieken, hebben de lessen een eigen thema. Deze thema's dragen elk hun eigen energie, waarmee onder anderen iedere les een aantal spontanetekenoefeningen worden gedaan. Deze oefeningen geven vaak verrassende en verhelderende inzichten in jezelf. Daarnaast leer je inzicht te krijgen in waar plaatsen in de mandala voor staan in je dagelijks leven. Ook de betekenis van de kleuren in combinatie met de plaats in de mandala leren je meer over jezelf.

Elke les van de cursus Mandala tekenen van Spiritueel Bewust bevat tevens een meditatie, waarmee je tot rust wordt gebracht en in contact met je zelf. "Zo kom je helemaal in je eigen energie en krijg je deze vanuit je onderbewuste het beste op papier," laat Kim van Spiritueel Bewust weten.

Voor informatie over deze en andere activiteiten kun je een kijkje nemen op de site van Spiritueel Bewust.

Lees ook:Vier seizoenen in de mandala
Lees ook:Boek: ‘Groeien naar spiritueel inzicht’ (advertentie)
Lees ook:Spiritueel tekenen bij Triskal
Lees ook:Edith van den Broek maakt inspirerende Mandala’s
Lees ook:Online in balans komen

1 Reacties // Reageer

One thought on “Spiritueel bewustzijn door mandala tekenen

 1. Daan Kloeg

  Hallo,

  Als je wat meer zicht wil hebben op spirituele cursussen of cursussen mandala tekenen, kijk dan eens op http://www.courseclick.nl. Die site geeft een goed overzicht van veel soorten vijetijdscursussen.

  Succes!

  Met hartelijke groet,

  Daan Kloeg

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>