De Spirituele Sensualiteit van Tantra

Verborgen in het Groene Hart van Nederland staat een unieke Tantrische tempel. De Tantratempel is omgeven door een weelderige tuin met fonteinen, beelden van Indiase Godinnen en Goden en heeft een uitzicht over uitgestrekte weiden.De tuin heeft een paradijselijke sfeer en wie de tempel binnengaat waant zich in een sprookje van ‘1001 Nacht’. 
Het interieur heeft een baldakijn, gordijnen, rond Tantra bed en vol zachte kussens. Alles is uitgevoerd in kleurrijke oosterse stoffen van brokaat, zijde en satijn. Er is een geur van wierook en exotische massageoliën en er klinkt zachte rustgevende muziek.

De tempel wordt geleid door Nirav. Hij is een Tantra Meester met jarenlange ervaring, ondermeer in India, waar hij ook zijn exotische naam kreeg.
Samen met hun professionele vrouwelijke en mannelijke Tantrika’s of Devadasi's leren zij mannen, vrouwen en paren om het liefdesspel zo intens te spelen, dat het een spirituele ervaring wordt. Met wederzijds respect en liefde worden mensen begeleid naar onvergetelijke ervaringen en sensatie.

Deze Tantrische ontmoetingen hebben een krachtige helende werking (sexual healing). Je voelt je daardoor energieker, krachtiger en levenslustiger. Seksuele problemen kunnen sterk verminderen of verdwijnen. Je voelt je steeds vrijer en gaat meer van het leven genieten. Je leeft bewuster en meer totaal, wat ondermeer je persoonlijke-, en zelfs zakelijke relaties enorm kan verbeteren. Dit is ‘the Tantric Experience’.

Nirav en de Tantrika’s of Devadasi´s, welke individueel worden opgeleid, zijn professioneel.

Zij bieden een scala aan begeleide, sensuele mogelijkheden waarbij creativiteit en fantasie een grote rol spelen.

De eerste ontmoetingen vinden meestal plaats in de magische atmosfeer van de Tantrische tempel, waar de bezoeker/cursist door de Tantrika van zijn of haar keuze, stap voor stap in de wereld van Tantra wordt ingewijd. De Tantrika’s zijn als liefdevolle vriendinnen of vrienden. Zij zijn discreet, hebben stijl en klasse en bieden een hoge kwaliteit.

Naast er heerlijk uit zijn is er ook de gezamenlijke beleving van meditatie en transformatie. Het totaal in het ‘hier en nu’ kunnen zijn en het leren loslaten van overtuigingen en ideeën die het ‘totaal genieten van het leven’ kunnen belemmeren.

Om aan de vraag naar kwaliteit te kunnen voldoen wordt door Nirav regelmatig nieuwe Tantrika’s en Devadasi's opgeleid die zich voelen aangetrokken tot het leren en verder doorgeven van
‘the Tantric Experience’. 

(Bron: Persbericht Tantratempel)

Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:Europa’s grootste Boeddhistische tempel
Lees ook:De Magie van Tantra
Lees ook:Het negende Tantra Festival
Lees ook:Terugtrekken met tantra

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Spirituele Sensualiteit van Tantra

 1. Majoor S.W.

  Ik heet Vivienne en mijn vriend Rene,

  Wij zijn heel erg geinteresseerd naar de
  Tantra-weekenden en willen hier graag wat meer informatie over hebben ! Is het mogelijk dat wij dit persoonlijk ontvangen ?

  Vriendelijke groeten,
  Vivienne en Rene

    /   Reply  / 
 2. Asherah van den Berg

  TANTRA FESTIJN ROLDUC 2008

  Hallo en Namaste

  Op zaterdag 5 april 2008 gaat Reiki & Kundalini Centrum Le Soleill voor de derde keer in Abdij Rolduc weer een Tantra Festijn houden. Dit naar aanleiding van vele verzoeken. Velen zullen hier erg blij om zijn. Ook houden wij op 12-13-14 december een weekend in Huize Damiaan http://www.huizedamiaan.nl Heb je interesse om mee te doen, geef je dan op middels bijgaand inschrijfformulier. Ook kan je dit formulier aanvragen op http://www.lesoleill.com of via de email van onderstaande websites van de medewerkers.
  Het zal weer een uitzonderlijk mooi spiritueel Tantra Festijn worden. Dit keer zullen er meerdere workshops gegeven worden door meerdere gedegen opgeleide mensen.
  Deze fantastische dag zal in samenwerking gaan met de volgende gedegen opgeleide spiritueel werkers. Het volledige programma wordt je op aanvraag via de mail toegezonden.

  Asherah van den Berg http://www.lesoleill.com
  Anu van Leeuwen http://groups.msn.com/bellydidge
  Enoa Stitzingerwww.enoastitzinger.nl
  Jan Smeets http://www.carpediemweert.nl
  Paul Janssen http://www.biodanza-online.nl
  Ewald Guiaux http://www.HierNuMaals.nl
  Kees Kaldenbach http://www.xs4all.nl/~kalden/auth/massage-rolduc.html

  De datum: zaterdag 5 april 2008
  De tijd: van 10 tot 18 uur
  De kosten: 67,50 p.p.(inclusief een exclusieve lunch) (als je meegaat naar de sauna is dit 87,50 euro p.p. inclusief diner )
  Locatie: Abdij Rolduc Kerkrade (Limburg)
  Adres: Heyendallaan 82 6464 EP Kerkrade zie http://www.rolduc.nl
  Daarna van 19.00 uur tot 24.00 uur: naar sauna Sauna Zwemschool Spekholzerheide zie http://www.szs.nl/

  Het thema zal zijn:

  KEUZES MAKEN VANUIT JE HART

  Alle besluiten en keuzes zijn gedachten.
  Als je vanuit een gedachte handelt,
  voelt het alsof jij een keuze maakt.
  Maar is ze in werkelijkheid niet slechts een uiting
  van de gedachte die op dat moment het meest overheerst?

  Wie weet tot 5 april 2008?

  Reiki & Kundalini Centrum Le Soleill
  Jan van Kuikweg 121 WB
  1962 Heemskerk
  http://www.lesoleill.com
  0251-240010
  06-20558935
  Email: [email protected]
  KvK Amsterdam 14083671
  Banknummer 106083910
  BTW nummer: Nl081012524B01

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>