Heks Online: Nieuwe special en info over de geschiedenis van Hekserij

Heks Online, de Nederlandstalige internetportal voor heksen, is weer ge-update. Deze maand is er een nieuwe info-pagina bijgekomen over de geschiedenis van Hekserij. Ook is er een nieuwe special gelanceerd, dit keer over de magie van kruiden.

De nieuwe special van Heks Online is geheel gewijd aan kruiden en wat je hier als heks mee kunt doen. Er wordt uitgelegd hoe je bijvoorbeeld een droomkussentje maakt, maar er zullen ook recepten te vinden zijn voor onder andere wierook en badzout. Bovendien worden enkele kruiden, zoals Lavendel en Kamille, extra uitgelicht. Je leert over de mystieke en symbolische betekenis ervan, hoe je ze in keuken en badkamer kunt gebruiken én natuurlijk hoe je ze kunt betrekken in je magisch werk.
Bezoek nu Heks Online en klik in het menu op `specials' om je te gaan verdiepen in heksenkruiden!

Aan de infopagina's op de internetportal Heks Online is een nieuwe tekst toegevoegd. De tekst vertelt een stukje van de geschiedenis van hekserij. In het kort wordt er wat gezegd over de heksenvervolgingen en over het begin van de Moderne Hekserij.

(Bron: Nieuwsbrief Heks Online)

Lees ook:Volgende Heks Online-special: Magische kruiden
Lees ook:Heks Online vanaf 1 november de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:Heks Online vanaf vandaag de grootste internetportal voor heksen
Lees ook:Heks Online lanceert special over Gardner
Lees ook:Heks Online heeft eigen url

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>