Als je kind dingen ziet

Stel: je kind zegt dat hij zijn overleden opa ziet, of een ander persoon die jij helemaal niet kunt zien. Wimpel je het af en gooi je het op kinderlijke fantasie? Of ga je er serieus op in?

Het kan zijn dat je kind echt geesten kan zien. Maar wat doe je mnet die informatie? En hoe begeleid je je kind daarin. Gelukkig zijn er steeds meer praktijken en organisaties die zich hier mee bezig houden. Want een kind dat bepaalde gaves heeft en niet goed begrepen wordt door zijn of haar ouders, kan hierdoor (onbedoeld) beschadigd raken. Bovendien is het prettig om begeleid te worden in het omgaan met zo’n gave.

Pure Spirit in Oss geeft een cursus over paranormale kinderen, bedoeld voor ouders. “Ouders krijgen praktische handvatten. Hoe ga je hier mee om en zorg je dat je kind niet denkt dat hij of zij ‘raar’ is of zich niet begrepen voelt”, aldus eigenaresse Sasja van Geel in de plaatselijke krant.

Wat zou jij doen als je kind zegt dat hij dingen ziet die jij niet ziet?

Lees ook:Is jouw kind hoogsensitief?
Lees ook:SBS 6 biedt hulp voor paranormale kinderen
Lees ook:Je kind als spiegel
Lees ook:Intuïtief opvoeden
Lees ook:Cursus Intuïtief opvoeden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>