Volle Maan-viering van De Quest

De Volle Maan van januari 2010 wordt de Wolf Maan, Sneeuw Maan of IJs Maan genoemd. De energie is beginnend en ontvangend en het thema is bescherming. Wil jij je eer betonen aan deze Vole Maan en gebruik maken van haar krachten? Dat kan, want Centrum De Quest organiseert op 29 januari een Volle Maan-ritueel in Rotterdam.

In januari, als de nachten donker, en lang zijn, blijven velen van ons lekker binnen bij een kachel of haardvuur om de koude te ontsnappen. De indianen noemden deze maan de Wolf Maan, omdat in deze tijd de wolven naar buiten traden omdat ze hongerig waren en op jacht gingen naar voedsel. De mens is in deze wintertijd juist naar binnen gekeerd, op zoek naar rust, wijsheid en ons innerlijk Zelf.

Dat is dan ook waar het om draait tijdens deze Volle Maan. De energie is traag en onder de oppervlakte, beginnend en ontvangend. Ook het bescherming-thema staat centraal. Deze Volle Maan is  de ideale tijd om te werken aan persoonlijke problemen, die niemand anders aangaan. Lichaam, ziel en geest kun je hierbij samen laten werken voor dezelfde doelen.

Tijdens deze viering wordt er met verschillende tradities als sjamanisme, hekserij en magie gewerkt. Een sjamanistische trancereis en een magisch ritueel vanuit de hekserij komen hierbij aan bod.

Meer weten? Neem een kijkje op de website van Centrum De Quest.

Lees ook:Nieuwe Maan-viering van De Quest
Lees ook:Zuivering en acceptatie met de Storm Maan
Lees ook:De Eiken Maan vieren met De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest
Lees ook:Magische maanviering van De Quest

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>