Is jouw kind hoogsensitief?

Steeds vaker hoor je dat kinderen hoogsensitief zijn. Dat je dit met meer regelmaat hoort dan voorheen heeft volgens mij niet alleen te maken met het tijdperk waarin deze kinderen zijn geboren, maar ok met het feit dat de ouders er meer voor open staan om de kinderen hierin te begeleiden. En dat is fijn! Maar hoe doe je dat? Op zaterdag 15 december organiseert ‘Spirit & Soul’ in Terheijden de workshop ‘HELP! Mijn kind is hoogsensitief…’.

Hoogsensitieve kinderen en hun ouders
“HELP! Mijn kind is hoogsensitief…” Met deze uitspraak komen veel ongeruste ouders, vaak na een lange en moeizame zoektocht binnen bij Spirit & Soul. “Wij zijn er van overtuigd dat hoogsensitiviteit geen min- maar een pluspunt is!”, laten Sandra Kleipas en Cindy van Nijnatten weten, die 15 december te gast zijn in Terheiden om de workshop te geven. Natuurlijk is dat vaak makkelijker gezegd dan gedaan en dat weten de dames. Hierdoor is de workshop dan ook ontstaan, vanuit de vraag: ‘Hoe ga ik om met de hooggevoeligheid van mijn kind en wat moet ik hierover weten?’.

Wat heeft jouw gezin nodig?
Tijdens deze workshop ga je na een informatief stukje over hoogsensitiviteit/ hsp bij kinderen, op een speelse manier ervaren wat hoogsensitiviteit is. Om vervolgens in te gaan op de vraag: ‘Wat heeft jouw kind en jullie gezin nodig om hier beter mee om te gaan?’. Je maakt kennis met andere ouders die hier tegenaan lopen en gaat naar huis met nieuwe informatie en tools om het voor jullie allemaal zo aangenaam en positief mogelijk houden.

Wil je meer weten over deze bijzondere workshop? Kijk dan even op de website van Spirit & Soul.

Is jouw kind hoogsensitief? Hoe ga jij er mee om?

Lees ook:Als je kind hoogsensitief is
Lees ook:Je kind als spiegel
Lees ook:Als je kind dingen ziet
Lees ook:Hoogsensitieve kinderen en Sinterklaas
Lees ook:ADV: Laat je kind niet vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>