Hans de waard geeft gratis behandelingen aan mensen die willen loslaten!

Als vaste lezer van Spiritualiteit.blog.nl weet je dat deze maand in het teken staat van het motto ‘Doe wat voor een ander‘. Aan het begin van deze maand liet ik je weten dat ik op dit idee was gekomen na een e-mailwisseling met Hans de Waard. Hij begon in maart namelijk met het aanbieden van gratis afstandbehandelingen van de Jassentechniek, omdat hij vond dat het tijd was dat we weer eens wat voor een ander gaan doen. Een prachtige instelling! Ik wilde meer weten over deze gratis behandelingen, of ‘collectieve loslaatsessies’ en besloot er een interview aan te wijden met Hans de Waard.

Nu is de tijd
Begin maart begon auteur en bedenker van de Jassentechniek, om gratis jassentechniek behandelingen op afstand aan te bieden. Waarom? Omdat hij het hoog tijd vond dat mensen wat meer voor elkaar gingen doen. Met het aanbieden van de grats behandelingen wilde hij hier zelf een steentje aan bijdragen. “Het afgelopen jaar merkte ik dat veel mensen in deze financieel en maatschappelijk onzekere en turbulente tijden in eerste instantie wat meer op zichzelf en hun gezin gericht zijn. Logisch wel.”, vertelt Hans de Waard. “Echter, om verder te komen is het – in mijn ogen – juist nu essentieel dat we elkaar onvoorwaardelijk helpen, ondersteunen en vooral ook samenwerken. Een levensvisie en instelling die ik met de dag meer voel en leef. Samen bouw je namelijk het mooiste huis! Angst, onzekerheid en beperkende levensprogramma’s weerhielden ons alleen vooralsnog om deze stap collectief te maken.”

Op een ochtend in maart werd Hans wakker met het gevoel dat het Nu de tijd is om een gratis maandelijkse collectieve loslaatsessie aan te bieden. “Ballast loslaten is waar ik goed in ben en waarmee ik de mensen die dit wensen – op een wijze dat zij zich niet afhankelijk voelen – onvoorwaardelijk kan ondersteunen.”

Populair initiatief
De collectieve Jassentechniekbehandelingen van Hans de Waard bleken een groot succes. Op 31 maart 2013 heeft hij de eerste gratis collectieve Jassentechniek loslaatbehandeling op afstand gegeven. In eerste instantie hadden ongeveer 300 mensen via social media laten weten deel te willen nemen aan de sessies. De vele gedeelde reacties en positieve ervaringen na de eerste sessie op 31 maart (2013) hebben ertoe geleid dat er zich nu inmiddels bijna 1500 mensen, vanuit binnen- en buitenland, hebben aangemeld voor de volgende sessie! Hans: “Dagelijks stromen de reacties en aanmeldingen binnen. Prachtig dat dit initiatief zo omarmd wordt!”

Ook loslaten?
Al je zelf ook iets los te laten hebt, kun je je aanmelden om mee te doen aan de maandelijkse collectieve loslaatsessies van Hans de Waard. Dit doe je via het formulier op zijn website. Je kunt eventueel ook aangeven wat je wilt loslaten. Zoals een angst, een onverwerkt trauma, vermoeidheid, stress, spanning, vermoeidheid, onzekerheid, een negatief levenspatroon of negatieve gedachten. Het enige wat je vervolgens hoeft te doen is je op de betreffende dag om 11.00 uur, waar je dan ook bent, te richten op datgene wat je los zou willen laten. De rest gaat vanzelf!
Op de aanmeldpagina voor de loslaatsessies vind je overigens ook nog meer essentiële achtergrondinformatie en tips ter ondersteuning van deze Jassentechniek loslaatbehandeling.

Transformatie
Voor de afstandsbehandeling maakt het bovendien niet uit of het er één is of tienduizend zijn. “Ik doe dit overduidelijk ook niet alleen, de ‘ondersteuning en begeleiding” die ik hierbij voel is enorm”, aldus Hans. “Op de dag van de behandeling om 11.00 uur richt ik mijn intentie op al die mensen die zich aangemeld hebben en datgene wat zij willen loslaten en tevens op de onderliggende onverwerkte emoties, blokkades, onbewuste onwil, verstorende levensprogramma’s, etc. Vervolgens transformeert deze in een positieve energie. Mensen hoeven hier in eerste instantie niets van te voelen, maar kunnen ook direct veel ontspanning, ruimte en hernieuwde (levens)energie ervaren.”

Dit blijkt ook uit de vele reacties die Hans de Waard heeft gekregen op de eerste behandeling. Niet iedereen voelt echter direct dat het werkt. “Geef het even de tijd. De sessie werkt uren tot zelfs dagen door. Op mijn webpagina en per email adviseer ik iedereen om in eigen tempo datgene los te laten wat je niet -meer– voedt in jouw leven. De eerstvolgende maand kunnen zij zich dan weer richten op iets anders wat ze los zouden willen laten. Loslaten is een mooi, maar soms intensief proces, omarm het en geniet ervan!”

Vind jij het moeilijk om los te laten?

PS: later deze maand mag ik een aantal van de boeken van Hans de Waard weggeven, dus houd Spiritualiteit.blog.nl goed in de gaten!

Lees ook:Thema-avond Jassentechniek met Hans de Waard
Lees ook:Hans de Waard schrijft boek over Jassentechniek
Lees ook:Doe wat voor een ander!
Lees ook:Jassentechniek-lezing van Hans de Waard
Lees ook:Wat is de Jassentechniek?

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Hans de waard geeft gratis behandelingen aan mensen die willen loslaten!

 1. Bram

  Wat een geweldig initiatief!

    /   Reply  / 
 2. paula de groot

  Een prachtig initiatief van een prachtige man.. En ja ik ben het helemaal eens … de intensie van liefde in een samen werking die er neer mag dalen in ons ZIJN versterkt hier door… en gevoelsmatig is dit niet in woorden uit te drukken maar weet dat het zo IS. In meditatie mogen we samen werking verlenen voor al wat is.

  En hoop dat loslaten mag worden …. deze vrijheid te ervaren…. voor velen duidelijk een waarde vollen erkenning van het eigen bewust zijn … liefde voor je zelf te ervaren.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>