Afvallen met aromatherapie

Webmagazine planetfem raadt aromatherapie aan als hulp voor mensen die willen afvallen. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat er een relatie bestaat tussen gewichtsverlies en geur. Aromatherapie kan ondersteuning bieding bij een dieet, omdat het helpt het hongergevoel te verminderen.

“Wanneer je bepaalde essentiële oliën inademt, heeft dat invloed op het deel van je hersenen waar het hongergevoel wordt gecontroleerd. Dit gebeurt veel sneller dan wanneer je hersenen een seintje van je maag krijgen dat je genoeg hebt gehad.”, aldus planetfem. Well4U geeft de lezers tips en een recept voor een kruidenmengsel, voor afvallers.

Bekijk het artikel hier, op planetfem.

Heb jij weleens aromatherapie gebruikt om af te vallen?

Lees ook:Vreemdgaan voorkomen met meditatie en mindfulness
Lees ook:Cursus aromatherapie bij kruidencentrum De Sprenk
Lees ook:Zelf aromatherapie toepassen
Lees ook:Gelukkig zijn doe je zo!
Lees ook:Een dagje stilte

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Afvallen met aromatherapie

 1. http://proteine-dieet.info

  Dit is de eerste keer dat ik Afvallen met aromatherapie | Spiritualiteit bezoek en ik ben prettig overdonderd door de relatie welke dit stuk heeft met betrekking tot makkelijk dieet.

    /   Reply  / 
 2. Lieselot

  Beste Layla,

  Dit is nu eens een interessant artikel. Ik ben ervan overtuigd dat je met aromatherapie effectief kan inwerken op het hongergevoel, waardoor aromatherapie dus rechtstreeks of onrechtstreeks kan helpen bij het verliezen van die overtollige kilo’s.

  Het was fijn om je artikel te lezen en ik heb er toch weer wat van opgestoken.

  Bedankt!

  Lieselot

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>