Saskia Beugel genomineerd voor Vrouw van het Jaar Wildcard

De oprichter van o.a. Rishis, bekend van de Full Moon Party’s en de organisatie van vele interessante workshops en trainingen op het gebied van spiritualiteit, is genomineerd op Yunomi voor een Vrouw van het Jaar Wildcard. En ‘Vrouw van het Jaar’ is naar mijn mening een titel die zij dubbel en dwars verdient! Ik zou het dan ook super vinden als julle haar, net als ik, willen steunen door op haar te stemmen. Natuurlijk doe je dat niet zomaar en daarom vertelt ze hier op Spiritualiteit.blog.nl haar verhaal.

Diep naar binnen
Saskia: “Ik heb een aantal spannende en leuke, maar ook rumoerige en pijnlijke jaren achter de rug. Bij elkaar samengevat ben ik veel ‘aardse’ zaken verloren (niet altijd gewenst en bewust) om vervolgens meer hart, meer compassie, meer helderheid, meer kracht, meer (zelf)liefde, bewustzijn, wijsheid en innerlijke rijkdom te verwerven.
De afgelopen jaren ben ik, naast de plannen voor Rishis en ‘n eigen ‘tempel’, diep naar binnen (mijn eigen tempel) gegaan om te kijken naar het leven, mijzelf, mijn emoties en gevoelens, mijn familielijnen, wie ik ben en wat ik hier kom doen, karma, wie God is, wie God niet is, wat mijn band met God is, hoe ik kon groeien, mijn vrienden, wat de grotere context was en hoe ik het stuur in hand kon nemen… vanuit mijn hart!”

Eigentijdse spiritualiteit
“Ik heb diverse opleidingen gedaan op het vlak van coaching, healing voor mezelf en en om (grote groepen) mensen te coachen, inspireren, trainen en verbinden. Zowel op maatschappelijk, persoonlijk als zakelijk vlak”, gaat Saskia Beugel verder. “Ik denk dat ik met recht kan zeggen dat wij met Rishis met alle events en trainingen een grote rol hebben gespeeld in het toegankelijk/eigentijds maken van spiritualiteit, het verbinden van mensen met zichzelf en elkaar en het creëren van meer bewustwording in Nederland en Amsterdam. Ik ben dan ook erg dankbaar voor alle mensen die hebben bijgedragen door de jaren heen – ik schat zo’n 200 toppers: vrijwilligers, sprekers, locatiemanagers, consultants, docenten, dj’s, partners, artiesten, designers, adviseurs, investeerders en projectmanagers.”

On her way
“Mijn jarenlange verticale proces van inzichten, ‘energetisch schoonmaken’ en aarden leiden nu naar meer horizontale (aardse) manifestatie en dat is fijn. Ik ben nog niet helemaal waar ik zijn wil, ook in mij, maar wel ‘on my way’. Rishis Business en Isis are coming and moving soon en de activiteiten van Rishis groeien gestaag door.
Ik was dan blij met al het leuke nieuws op mijn pad de laatste weken: 2 weken terug had ik opnames voor RTL 4 (Kijk op de Toekomst), vorige week was ik bij Amsterdam FM op de radio over het belang van vrouwelijke kracht in spiritualiteit en religie en het effect op de huidige maatschappij en crisis en… ik ben genomineerd voor een Wild Card voor Vrouw van het Jaar van Yunomi, de grootste vrouwensite van de Benelux!”

Stem op Saskia Beugel als Vrouw van het Jaar
Als Saskia je, net als mij, inspireert of je draagt haar een warm hart toe, stem dan op haar voor de wildcard als Vrouw van het Jaar. Je hoeft alleen je e-mailadres achter te laten en dan kun je inloggen en stemmen.
Haar inspirerende verhaal op Yunomi kun je hier lezen.

Over Yunomi
Door de combinatie gezin, huishouden en werk hebben vooral vrouwen tussen de 30 en 50 jaar steeds minder tijd voor zichzelf en gunnen ze zich weinig extra’s. Yunomi biedt vrouwen een podium om hun eigen verhaal te delen of te reageren op inspirerende verhalen van anderen. Daarnaast kunnen ze tips uitwisselen, lekkere recepten raadplegen en leuke prijzen winnen door actief te zijn op de site. Sinds de start van Yunomi in juni 2009 hebben de leden meer dan 6 miljoen reacties geplaatst. Meer dan 400.000 vrouwen zijn lid van het Benelux platform dat maandelijks maar liefst 700.000 unieke bezoekers telt.
Yunomi is ervan overtuigd dat iedere vrouw een bijzonder verhaal heeft dat anderen kan inspireren en daarom de moeite waard is om te delen. In de wekelijkse rubriek ‘Openhartig’ worden deze verhalen gedeeld. Ook dit jaar zijn talloze verhalen voorbij gekomen met inspirerende, emotionele en persoonlijke aspecten. Uit deze verhalen zijn de meest bijzondere gekozen.

Wildcard
Dit jaar is er ook mogelijkheid om te stemmen op een Wildcard, waarvoor Saskia genomineerd is, samen met twee andere dames. Dat betekent dat er één plaats in de finale te bemachtigen valt waar de jury niet over beslist, maar het publiek zelf. En daar kun je nu op stemmen!
Nadat de Wildcard-winnares is gekozen, gaat op 10 december de grote finale van start. De jury onthult wie de andere finalisten zijn, en jij mag opnieuw gaan stemmen, dit keer voor de winnares van de Yunomi Vrouw van het Jaar verkiezing.

Heeft Saskia jou ook geïnspireerd? Stem op haar op Yunomi als Vrouw van het jaar!

Lees ook:WIN: kaarten voor de Rishis Full Moon Party Valentijnsnacht
Lees ook:Rishis: Spiritual Clubbing
Lees ook:Kinderen en spiritualiteit
Lees ook:Wist je dat…
Lees ook:Discussie rol van de vrouw in godsdienst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>