Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding

Over opvoeden zijn vele boeken geschreven. In veel van deze boeken staat vooral ‘hoe u uw kind zou moeten opvoeden’ centraal en daarnaast staan ze vol met theoretische benaderingen en lastig uit te voeren opvoedmethodes. Wanneer je dit soort methodes hebt geprobeerd en ze niet blijken te werken is dit zeer frustrerend voor een ouder. Het kind wordt hierdoor bovendien alleen maar moeilijker te benaderen. Karima Chafia schreef het boek ‘Geef je kind een stem’, waarin het gaat om jouw persoonlijke manier van opvoeden en de relatie tussen jou en jouw kind.

Samen opvoeden
Aan de hand van ‘Geef je kind een stem’ kun je zelf samen met je kind een opvoedboekje maken waarin jullie wensen, behoeftes en afspraken opschrijven. Stap voor stap ga je alle denkbare omstandigheden, emoties en valkuilen bespreken met je kind. De stem van je kind speelt hierbij de belangrijkste rol. “Je zult versteld staan van alles wat uw wondertje diep van binnen voelt, waar het behoefte aan heeft en hoe makkelijk kinderen in jou meegaan wanneer zij zich begrepen en betrokken voelen”, aldus de schrijfster, die het werkboekje zelf ook heeft toegepast op de opvoeding van haar dochter. “Het is een heerlijke ervaring die de band met uw kind sterker maakt dan ooit tevoren!”

Meer weten of het boek bestellen? Kijk dan op de website van Karima Chafia.

Betrek jij je kind in de opvoeding?

 

 

Lees ook:Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes!
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 3: Reading van Medium Karima Chafia
Lees ook:Karima Chafia over haar mediumschap
Lees ook:Intuïtief opvoeden
Lees ook:Cursus Intuïtief opvoeden

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Werkboek voor een opvoeding vanuit verbinding

  1. Pingback: Karima Chafia over haar mediumschap | Spiritualiteit

  2. Pingback: Medium Karima start met webshop. Met gelukszakjes! | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>