Spirituele goede voornemens

Stoppen met roken, gewicht verliezen, beter je best doen op je werk of of school, liever zijn voor je partner… Het zijn allemaal zaken die veel mensen zich op de eerste dag van een nieuw jaar voornemen. Maar je kunt ook een spiritueel goed voornemen hebben!

Misschien wil jij in het nieuwe jaar wel werken aan je persoonlijke of spirituele ontwikkeling, heb je een cursus op het oog die je graag wilt volgen, of ga je een eigen praktijk opzetten… Of wellicht heb jij het voornemen om beter bij je eigen gevoel stil te staan, regelmatiger te mediteren, of een stilteretraite te gaan volgen in 2012.

Wat is jouw spirituele goede voornemen? Laat het weten in een reactie onderaan dit artikel!

Lees ook:Winnen: Astrologiewerkboek van Natasja Kuipers!
Lees ook:Poll: Moet de Koran worden afgeschaft?
Lees ook:Spiritueel Kerstcadeau 1: Weer in balans met een healing van Almonta
Lees ook:Wat is jouw voorspelling voor 2012?
Lees ook:Win deelname webinar spirituele ontwikkeling

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Spirituele goede voornemens

  1. Pingback: Je intentie neerzetten in het Universum | Spiritualiteit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>