Nieuwe site voor Magische Spirituele Reizen

Vanaf september 2011 is er een aparte website gecreëerd voor de Keltisch geïnspireerde Magische Spirituele Reizen van Celtic Inspiration. Tijdens een magische spirituele reis ligt de intentie op het ervaren van de mystieke stroom vol metafysische cadeautjes die in zijn geheel een transformerend effect heeft op de zoeker. Zo kun je een speciale plek -een krachtplaats, helende bron of een ander oud heiligdom – ervaren met heel je hart en ziel, kun je antwoorden vinden op vragen of ervaar je een vorm van genezing van een bepaald gebied in je leven of in je lichaam.

De magische reizen werden eerder aangeboden via de website van Celtic Inspiration zelf. De nieuwe site ‘Magische Spirituele Reizen‘ zorgt ervoor dat alle informatie over de reizen makkelijk en duidelijk bij elkaar te vinden is.

De website is al online en wordt elke dag nog aangevuld met nieuwe leuke informatie, videos, foto’s en verhalen. Bijvoorbeeld over Dartmoor,  de plek waar de volgende reis naar toe zal gaan.

Kende jij de reizen van Celtic Inspiration al? Wat vind je van de nieuwe site over de magische reizen?

Lees ook:Magie en zingeving op vakantie in Dartmoor
Lees ook:De Magische Cirkel – Saskia de Bruin
Lees ook:‘Gaia’s kracht’ – boekpresentatie, lezing, aardemeditatie en nog veel meer!
Lees ook:Magische Klank & Healing
Lees ook:Spirituele vakanties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>