Gelukkig zijn doe je zo!

“Hoe word je gelukkig? Om te beginnen: door te beseffen dat het niet vanzelf gaat. Je moet er aan werken en positief blijven, wat er ook gebeurt.”, aldus een artikel op Yunomi.nl. Om me heen merk ik het ook: steeds meer mensen houden zich bezig met geluk en gelukkig zijn. Wanneer ben je het, hoe word je het en waarom zijn zo veel mensen niet altijd gelukkig. Want we willen allemaal gelukkig zijn! Ik vind het dan ook een goede ontwikkeling dat steeds meer magazines (off- en online) hun lezers er op wijzen dat geluk niet te zoeken valt, maar dat ‘gelukkig zijn’ in jezelf zit. En dat je het vanzelf ervaart als je op je gevoel afgaat, niet te veel nadenkt en piekert over het verleden en de toekomst, maar gewoon leeft in het nu.

Lees hier het hele artikel op Yunomi.nl.

Lees ook:Maak je eigen geluk op het WAI-WAY Seminar
Lees ook:Kinderen en spiritualiteit
Lees ook:Gelukkig zijn kun je leren
Lees ook:Veenhoven: “Geluk is eenvoudig te meten”
Lees ook:Reiki op Yunomi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>