Unieke 2-daagse workshop met John Fulton

Het Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling (CICO) organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 juni een unieke workshop onder leiding van John Fulton. De workshop is bedoeld voor iedereen die geinteresseerd is in zijn eigen spirituele natuur en spirituele krachten. Intuitie zal tijdens het weekend centraal staan.

John Fulton is de directeur van het Aesclepion Healing Center in San Rafael, California en heeft nauw samgewerkt met Lewis Bostwick, de grondlegger van de werkmethode van het CICO.

Deze weekendworkshop, die plaatsvindt in Amsterdam, zal in de Engelse taal worden gegeven. Naast intuitie zijn andere thema’s die aan bod komen: trance-medium activiteiten, lichaam-uittredingen, lucide dromen en nog veel meer.

Wie zich inschrijft voor de workshop van John Fulton ontvangt een gratis toeganskaart voor het concert van Arden Wilken, wat op 6 juni plaatsvindt in Driebergen. Voor meer informatie en aanmelding kan men terecht bij het CICO.

(Bron: CICO)

Lees ook:Infoavond Centrum voor Intuitieve Ontwikkeling
Lees ook:1 juli Open Dag van het CICO
Lees ook:Cursus over uittredingen
Lees ook:Workshop hotstonemassage in Utrecht
Lees ook:Elke maandag aan je intuitie werken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>