Michael Murray in Nederland

Heb jij altijd al je ego een keer binnenste buiten willen keren? Grijp dan nu je kans. Michael Murray, dé Metafysica-Leraar van de Cursus in Wonderen, geeft op 9, 10 en 11 juni een workshop in Bussum. Hoogste tijd om te ontwaken!

Michael Murray

Michael Murray komt uit Ierland en is schrijver van het boek Wake Up, het leven is slechts een droom en Genesis. Deze laatste verschijnt binnenkort in
7 talen. Hij heeft een zeer actieve Facebookpagina waarop hij dit jaar, de Metafysica van de dagelijkse Werkboeklessen uitlegt. Hij ervoer een heel diep en veelbetekenend spiritueel Ontwaken in 2009. Hij is vooral bekend als werelds leidende Leraar op het gebied van Het Ego Denksysteem en zijn diepgaande en verhelderende Metafysica onderricht. Als je wat meer wilt weten over wat dit allemaal betekent, bekijk dan dit interview met Michael Murray.

De oplossing voor elk probleem

Michael heeft een heel eigen en unieke onderwijsstijl. Fris, simpel, duidelijk en heel specifiek. Hij onderwijst zijn lessen door gebruik te maken van zijn nieuwe en moderne systeem, Genesis, de b5 Niveaus van Leren en Onderwijzen. Einstein zei ooit: “Je kunt een probleem niet oplossen op hetzelfde niveau waarop het gecreëerd is.” Genesis maakt niet alleen het werkelijke probleem zichtbaar, maar geeft tevens de oplossing voor elk probleem.

Cursus in Wonderen

Weekendworkshop Cursus in Wonderen: data en locatie

Vrijdag 9 juni: 19:30-22:00 uur
Zaterdag 10 juni: 09:30-16:30 uur
Zondag 11 juni: 09:30-16:30 uur
Centrum De Heul, Koekoeklaan 3, Bussum

Reserveer nu je plek via www.acim-nederland.nl.

Michael geeft ook Online Les voor diegenen die de 5 Niveaus van Genesis willen leren.  Al zijn lessen zijn op youtube en de website van Michael Murray te volgen.

 

Lees ook:Michael Roads in Nederland
Lees ook:Astrologie in 12 lessen
Lees ook:Drumcirkel met Michael Redsky
Lees ook:Laatste kans op een drumcirkel met Michael Redsky
Lees ook:Cursus aromatherapie bij kruidencentrum De Sprenk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>