Sabrina Starke start tour IMAGINE

Op 1 december start zangeres Sabrina Starke met haar nieuwe tour: IMAGINE, the power of music. Tijdens de intieme en sfeervolle show, vernoemd naar John Lennons wereldberoemde hit,  neemt de singer-soulwriter haar publiek mee op een muzikale reis. Het thema? Verandering. Iedereen zoekt het, maar kijken we wel op de juiste plek?

Sabrina Stark

Tijdens IMAGINE zingt Sabrina nummers die wereldwijd bekend zijn en voor verandering hebben gezorgd. Liedjes als ‘People get ready’ van the Expressions, ‘Get up, Stand up’ van Bob Marley en ‘Blackbird’ van Paul McCartney wisselt de zangeres af met persoonlijke en inspirerende anekdotes.

Één podium, één doel

Via soul-, blues- en gospelmuziek ontmoeten liefde, verdriet en hoop elkaar op haar podium.  Met slechts één doel: het publiek inspireren.  Sabrina: “Be that change! Want iedereen kan op een eigen manier, vanuit eigen kracht en talent het verschil maken.”

Zeven bijzondere locaties

IMAGINE is in december te zien in zeven prachtige kerken in Nederland. Zeven bijzondere locaties voor een bijzondere tour, gebaseerd op hoop, geloof en compassie. Om met de woorden van John Lennon te spreken: “I hope you’ll join us!”
Sabrina Starke over de IMAGINE tour
Tourdata:
 1 December | Jopenkerk, Hoofddorp
 2 December | Nieuwe Kerk, Den Haag
 7 December | Bernardinuskapel, Heerlen
 8 December | Grote Kerk, Emmen
15 December | Immanuelkerk, Haarlem
16 December | Zeeuwse Concertzaal, Middelburg
29 December | De Duif, Amsterdam
Ga voor meer informatie naar de website van Sabrina Stark.

Lees ook:De relatie tussen Geloof en Gezondheid
Lees ook:Meditatief Harpconcert met Femke Bloem
Lees ook:Unieke 2-daagse workshop met John Fulton
Lees ook:Roy Martina in Groningen voor Detox-lezing
Lees ook:Hot topic voor 2012: de maya’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>