Lichter leven in 30 dagen

Inspirerend Leven start Lichter leven in 30 dagen. Een programma om samen de donkere dagen in november lichter te maken! Het potentieel bereik is groot, want het online platform voor bewust leven heeft maar liefst 60.000 unieke bezoekers per maand. Binnen één week tijd hebben zich dan ook al 1.800 deelnemers aangemeld en het aantal groeit nog steeds!


Wist je dat meer dan 1,2 miljoen mensen in Nederland last hebben van een sombere stemming in het najaar? Dit komt onder andere doordat onze biologische klok ‘verkeerd’ loopt, en we te weinig zonlicht opvangen in de herfst. Het is minder lang licht, en als het koud is buiten blijven we toch liever binnen.

Lichter leven: doe je mee?
Op zondag 1 november start Lichter leven in 30 dagen. Het doel is om deelnemers  te motiveren en te inspireren om het  leven wat lichter te maken tijdens de donkere dagen en om samen de herfstdip te voorkomen. Alle deelnemers ontvangen de maand november diverse opdrachten en oefeningen, dagelijkse tips en het gratis Lichter leven-werkboekje. De opdrachten staan in het teken van rust, balans, energie, geluk, positiviteit, warmte, compassie, eenvoud en dankbaarheid. Er is een ook Lichter Leven in 30 dagen event op Facebook waar de deelnemers lid van kunnen worden om elkaar te motiveren tijdens deze dagen.

Voor Lichter Leven in 30 dagen werkt Inspirerend Leven samen met de oprichter van de Bridgeman Methode en auteur Robert Bridgeman, Lichter Leven coach en auteur Nannet van der Ham, Feng Shui Professional en auteur Nina Elshof, Mindfulnesstrainer en auteur Chris Grijns, Yogadocent en auteur Danielle Oonk, producer bij Radio 538 en auteur Jan Prins, Oprichtster Smart & Sexy en auteur Lisa Portengen, Levens- en kindercoach en auteur Jolijn Hendriks en kleurencoach Anne-Lies Smal. De fotografie wordt verzorgd door Jeske Oerlemans van Liefs van…

Aanmelden kan gratis via: Inspirerend Leven – Lichter leven in 30 dagen

 

Lees ook:De leukste Maand van de Spiritualiteit 2016 acties
Lees ook:Speeddate voor nieuwe inspiratie
Lees ook:De spirituele hoogtepunten van november 2009
Lees ook:De Maand van de Spiritualiteit
Lees ook:Drie dagen leven als een monnik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>