Biologische yogakleding van Yoganic winnen?

Spirituele webshop Patipada introduceert Yoganic, een nieuw merk met biologische meditatie- en yogakleding. De kleding is gemaakt van 100% biologisch katoen en bamboe. Yoganic yogakleding voldoet aan hoge kwaliteitseisen. Alle katoenen kleding is GOTS (Global Organic Textile Standards) gecertificeerd en alle bamboe kleding is UNFC (Union of Natural Fiber Certification) gecertificeerd. Je kunt nu een yogabroek of yogashirt van Yoganic naar keuze winnen via ons blog.

De yogakleding van Yoganic is biologisch, comfortabel en stijlvol waardoor het prettig zit tijden yoga of fitness en ook leuk is om casual te dragen. Met het dragen van Yoganic yogakleding bescherm je de natuur tegen het gebruik van gifstoffen, pesticiden en genetisch gemanipuleerde zaden. De Yoganic kledinglijn is een aanvulling op de yoga- en meditatie artikelen die al in de webshop van Patipada verkrijgbaar zijn. Aan het einde van 2014 breidt Patipada de collectie biologische yogakleding verder uit waardoor er nog meer keuze is.

Biologische katoen
Het verbouwen van biologische katoen heeft een lage impact op het milieu. Dankzij de systemen voor het verbouwen van biologische katoen blijft de vruchtbaarheid van de grond behouden, vermindert het gebruik van pesticiden en komt er meer biologische diversiteit in de landbouw. Het verbouwen van biologische katoen gebeurt zonder gif, pesticiden en synthetische meststoffen. Bovendien is het verboden om genetische gemanipuleerd katoenzaad te gebruiken. Externe partijen controleren of de telers alleen werkwijzen en materialen gebruiken die toegestaan zijn bij de productie van biologisch katoen.

Patipada
Patipada is een Meditatiecentrum in Zwolle met een spirituele webshop die voornamelijk yoga en meditatie artikelen verkoopt. Patipada betekent ‘de middenweg’, de weg die Boeddha onderwijst in het Edele achtvoudige pad. Gerjan Schoemaker is eigenaar van Patipada en geeft zelf meditatielessen in Zwolle.

Bekijk hier de hele collectie yogakleding van Patipada

Prijsvraag
Wil jij nu een yogabroek of yogashirt van Yoganic winnen? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en laat je gegevens achter. Je kunt nog meedoen tot 1 december 2014. Daarna neemt Patipada contact met de winnaar op. Over de uitslag wordt verder niet gecorrespondeerd.

Waarom kies jij het liefst voor biologische yogakleding?


Lees ook:Nieuw in Nederland: Ringana
Lees ook:De bijen hebben hulp nodig!
Lees ook:Webshop voor ‘Spiritulisten’ geopend
Lees ook:Spectaculaire aanbieding spirituele e-Books
Lees ook:Essentiële Meditatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>