Spectaculaire aanbieding spirituele e-Books

Lees jij al digitaal? En heb je behoefte aan zingeving en spirituele ontwikkeling? Deze zomer krijg je exclusief bij Boeken.com 2 + 1 spirituele e-Books gratis! Dus 3 halen, 2 betalen. Met een keuze uit meer dan 70 titels.

Van meditatie tot hoogsensitiviteit, van spirituele geneeskunde tot seksualiteit: de keuze is overweldigend. Er zitten titels bij van bekende auteurs als Gary Renard, David Deida en Thich Nhat Hahn. De actie beslaat het hele digitale fonds van spirituele uitgeverij Altamira.

Mis deze actie niet. Download de spirituele e-Books die passen bij jouw interesses.

spirituele ebooks

 

Lees ook:Gary Renard bezoekt Nederland in mei
Lees ook:Gary Renard bezoekt Nederland volgende maand
Lees ook:Genomineerden Beste Spirituele Boek 2015 bekend
Lees ook:Thich Nhat Hanh spreekt over Mindfulness en Innerlijke Vrede
Lees ook:Thich Nhat Hanh getroffen door hersenbloeding

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>