Handboek voor verlichte seks

Spirituele groei door seks. Het blijft een fascinerend concept. Handboek voor verlichte seks van David Deida onthult het geheim van spiritueel en seksueel ontwaken: verlichting en goddelijke seks zijn hetzelfde. Een korte recensie.

Spirituele seks is de laatste tijd een hot item. ☺ Na alle ophef over het vallei-orgasme van Marleen Janssen zie ik meer en meer titels over dit onderwerp voorbij komen.

verlichte seks

Probleemloze seks
De gedachte aan volmaakte en probleemloze seks is dan ook heel aantrekkelijk. Zeker als je daarmee ook de oneindige liefde in jezelf en de ander aanboort. Maar de realiteit is dat we ons eerst moeten bevrijden van de verkramping die zich met de jaren in ons lichaam en onze emoties heeft opgebouwd. Aldus Deida. De key to succes is in dit geval de ademhaling en het laten circuleren van seksuele energie.

Ademhaling en seksuele energie
Met de ademhaling kun je seksuele energie ontvangen en vrijmaken. Door heel bewust adem te halen – tijdens seks maar ook daarbuiten – kun je je seksuele gevoelens sterk beïnvloeden. Deida leert je ook hoe je seksuele energie door je lichaam kunt laten stromen. Deze een rondgang van energie, omhoog langs je wervelkolom en omlaag langs de voorkant van je lichaam, is zoals de natuur het bedoeld heeft. Het is de basis voor verlichte seks.

Cervicaal orgasme
In zijn handboek Deida beschrijft verder expliciet seksuele handelingen. Zoals het masseren van clitoris en G-plek om daar geblokkeerde energie en emoties los te maken. En het bereiken van een cervicaal orgasme – voor sommige vrouwen een haast religieuze openbaring.

Verhoog je orgastisch potentieel
Wie zijn orgastisch potentieel wil verhogen – man of vrouw – is bij Deida aan het juiste adres. In het derde en laatste deel van zijn handboek geeft hij talloze praktische oefeningen om seksuele energie te activeren en stimuleren. Al geeft hij zelf toe dat echt verlichte seks een zeldzaam verschijnsel is, het onderwerp is de moeite van het verkennen waard.

Meer weten? Bestel dan Handboek voor verlichte seks.

Lees ook:Seks challenge: Nog meer pret in bed?
Lees ook:Nederlandse vrouwen in ban van spirituele seks
Lees ook:Seksuele yoga als dagelijks ritueel
Lees ook:Hartelust: een aanrader
Lees ook:Een orgasme dankzij yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>