Creëer de werkelijkheid die jij wenst

Joe Dispenza – bekend als breinexpert uit de documentaires What the Bleep Do We Know!? en What the Bleep!? – Down the Rabbit Hole – bestudeert al jaren de menselijke geest. Hij combineert kwantumfysica, neurologie, hersenenonderzoek, biologie en genetica. Zijn idee? Wij mensen kunnen met onze geest elke dagelijkse realiteit die we wensen. Hoe dat werkt, legt hij uit op 4 april 2014 op Landgoed Zonheuvel in Doorn. Spiritualiteit.blog.nl mag 3 x 2 kaarten weggeven voor zijn lezing Breaking The Habit Of Being Yourself.

Joe Dispenza is ervan overtuigd dat je hersenen kunt veranderen. Zodanig dat je zelf een nieuwe werkelijkheid kunt creëren. Wie zijn tips en oefeningen – gebaseerd op neuropsychologische principes – opvolgt, zou binnen vier weken resultaat moeten ervaren.

[Copyright foto: Joe Dispenza]

De persoonlijke ervaring van Joe Dispenza
Hij spreekt uit ervaring. Ruim twintig jaar geleden kreeg Joe Dispenza een ernstig ongeluk. Hij belandde in het ziekenhuis met meerdere breuken in zijn wervelkolom. Artsen voorspelden dat hij niet meer zou kunnen lopen. Joe Dispenza benutte de kracht van zijn eigen brein en drie maanden later liep hij weer. Oftwel, zoals Joe Dispenza het zelf zegt: ‘In this infinite sea of potentials that exist around us, how come we keep recreating the same realities? The brain does not know the difference between what it sees and what it remembers.’

Wil jij met je gedachten een nieuwe werkelijkheid scheppen? Beantwoord dan de volgende vraag: denk jij dat je met je gedachten de realiteit kunt beïnvloeden? Vul je gegevens hieronder in en maak kans op gratis kaarten van Bliz Events voor de spectaculaire lezing van Joe Dispenza.


Lees ook:Jouw mening over… What the bleep do we (k)now!?
Lees ook:Begeleide loopmeditatie in de natuur
Lees ook:‘Een nieuwe werkelijkheid’ van Carolina Bont
Lees ook:Lezing en workshop Lynne McTaggart
Lees ook:Bevrijd jezelf van negatieve herinneringen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>