Kashmirische Tantra tijdens de Soulbay Zomerweek

Deze maand nog even genieten van de ultieme vakantie? Van 21 t/m 28 juli is er in Drente de Soulbay Zomerweek. Een hele week vakantie vieren, kennismaken met Kashmirische Tantra, genieten van allerlei andere spirituele workshops en lekker ontspannen op een prachtplek in het Drentse landschap!

Soulbay Zomerweek
De Soulbay Zomerweek is een week helemaal jezelf zijn. Een week vol ontspanning, ontmoeting en overvloed. Maak contact met wat in je hart leeft, in een lichte, warme en liefdevolle sfeer. Geniet van zon, buiten zijn, beweging en overvloed.

Kashmirische Tantra
De zomerweek wordt geopend met een driedaagse workshop ‘Kashmirische Tantra: ademen, aanraken en ontmoeten in vloeibaarheid’, begeleid door Theo de Klein en Daniëlle van Berkel.
Deze workshop gaat over openhartig communiceren, vloeibaarheid in meditatie en dans, verbonden ademen, gevoeligheid in contact en genieten van jouw levensenergie. Je maakt kennis met de andere kant van ‘weten’, ‘kunnen’, ‘doen’ en ‘laten’.
De eenvoud van Kashmirische Tantra brengt je in contact met de vrije stroom van jouw levensenergie. Ongecompliceerd en vreugdevol.

De rest van de week kun je genieten van inspirerende workshops en rituelen rond openheid, verbinding en bewustzijn. Deelnemers die dat willen kunnen met hun eigen kwaliteiten en passies een workshop of consult aanbieden.
Je kunt logeren in één van de chambrettes in de boerderij of je tentje opzetten in de tuin, met uitzicht over de velden.

Wat ga jij deze zomer doen?

Lees ook:Tantra 3 daagse van Tantra-Yoy
Lees ook:Vrouwelijke sensualiteit als levensenergie en krachtbron
Lees ook:Vier de lente tijdens ‘Lentevuur’
Lees ook:Yoga en Sjamanisme-zomerweek in Frankrijk
Lees ook:Het negende Tantra Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>