Op reis naar jezelf in Italië

Heb jij nog geen vakantie geboekt en zou je wel eens echt wat tijd voor jezelf willen nemen deze zomer? Ga dan eens op reis naar jezelf. Partime Buddha organiseert in juli een bewustzijnsreis in Italië.

De reis bestaat uit twee delen. De eerste zes dagen verblijft men op een heerlijk rustige locatie. Daar krijgen de deelnemers training en begeleiding. Door middel van onder meer meditatie- en aandachtsoefeningen komt iedereen helemaal tot rust. De dag begint steeds met de bewegingsoefeningen van Zhineng Qigong, die ervoor zorgen dat iedereen vol energie de dag begint. Verder worden de dagen langzaam opgebouwd met mindfulness, qigong en soms ook stilte.

Het tweede deel van deze spirituele vakantie bestaat uit een retraite in de bergen. De oefeningen uit het eerste deel kunnen hierbij van pas komen. Met de zeer ervaren Paul Botter als berggids, trek men zich negen dagen terug in de bergen voor een ‘vision quest’.

Wil je meer weten over deze reis of andere activiteiten van Partime Buddha? Neem dan eens een kijkje op de website.

Lees ook:Homeopathie op vakantie
Lees ook:Op retraite
Lees ook:Nieuwe levenskracht opdoen in de herfstvakantie
Lees ook:Nieuw: Djoj in Travel
Lees ook:3-daagse retraite rond 12-12-12

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>