Spiritueel Vrijwilligerswerk

Bij deze een oproepje van Sadhaka, een organisatie die op zoek is naar spirituele vrijwilligers:

“9 weken in het hoogseizoen heeft Sadhaka plaats voor elke week 4 vrijwilligers voor een gratis werkvakantie. Het team begint zich te vormen, maar we hebben nog plekken vrij.

Wij zoeken nog enkele enthousiaste, gezonde mensen van 20 tot 60 jaar die het een uitdaging vinden om groepen mensen gastvrij te ontvangen. De vrijwilligers zijn als onderdeel van het team verantwoordelijk voor een aangenaam verblijf van de gasten. 7 dagen in de week assisteren zij bij het verzorgen van de maaltijden voor de cursusgroepen en het schoon en netjes houden van de locatie. Daarnaast is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en aan yoga-onderdelen mee te doen. De vakantiesfeer, de natuur, het aangrenzende zwemmeer en de mooie plek Le Moulin maken een werkvakantie bij Sadhaka zowel inspannend als onspannend.

Ben jij iemand die het leuk vindt werk met vakantie te combineren? Dan nodigen we je van harte uit voor een intake-gesprek! Ken je iemand in je omgeving die interesse zou kunnen hebben in deze gratis vrijwilliger-vakantie combinatie? Tip ze dan via onze website:

http://www.sadhaka.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=73

Zaterdag 9 en 16 mei geven we in respectievelijk Enschede en Nijmegen een informatiemiddag. Een ontmoetingsmoment waarop we nader met elkaar kunnen kennis maken, een toelichting wordt gegeven op de werkzaamheden en informatie over de organisatie en vakantielocatie.”

Lees ook:Spirituele zomervakantie
Lees ook:Niburu.nl lanceert Niburu TV
Lees ook:Homeopathie op vakantie
Lees ook:Zondag 10 december: Indigoradio bijeenkomst
Lees ook:Mijn Praktijk: Carin Camp

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Spiritueel Vrijwilligerswerk

  1. Johanneke

    Mooi he al dat vrijwilligerswerk. Kost niets en werkt ook nog. Wat is er mis mee om gewoon personeel in dienst te nemen?

      /   Reply  / 
  2. Karla

    Misschien kunnen ze dat niet betalen?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>