The Art of Joy: Spirituele vakantie in Portugal

Wie eens lekker wil genieten van welverdiende rust en tegelijkertijd wil werken aan zijn of haar spirituele ontwikkeling, is nu welkom in Casa Rosa Brancha in Portugal. In deze charmante Bed & Breakfast worden verschillende cursussen, consulten en trainingen gegeven.

Casa Rosa Brancha ligt in de Algarve, midden in de groene natuur, en heeft een prachtig uitzicht op de zee, een zwembad en een ruim gazon. Door de prachtige natuur en wandelpaden in het subtropische landschap van de Serra de Monchique is de locatie uitermate geschikt voor wandelaars. De kamers zijn ruim en comfertabel.

In de Bed & Breakfast worden onder anderen all-inclusive wandelweken georganiseerd en men kan bovendien zelfstandig met voor handen zijnde routebeschrijvingen de omgeving verkennen. De extra activiteiten zijn gericht op bewustwording, zelfsturing om datgene te doen waar je passie ligt en waarvan je geniet: The Art of Joy.

Eind maart wordt er een 7-daagse intensieve Wandelcoach Training georganiseerd in Casa Rosa Brancha, die is bedoeld om trainers en coaches die wandelcoaching gebruiken of willen gebruiken handvaten en inzichten te geven, in manieren van wandelcoachen.

Andere cursussen, trainingen en consulten die in Portugal gevolgd kunnen worden in deze charmante B&B, zijn op het gebied van: Yoga, Intuïtief tekenen, Handlezen, Ontdek je Intuïtie,Tarot en Beeldhouwen. De consulten: Handlezen, Wandelcoaching, Tarot, Astrologie, Massage, Rebirth en Bio-energetica. Voor meer informatie over de verschillende activiteiten, kun je kijken op de website van The Art of Joy.

Lees ook:Win 2 toegangskaarten voor het Magisch Festival in Rotterdam!
Lees ook:Tarot 4-daagse
Lees ook:Open dag Centrum voor Tarot
Lees ook:Paranormale activiteiten leren bij De Heksenketel
Lees ook:Gezondheid- en Spiritualiteitbeurs in Delft

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>