Van oud naar nieuw met spirituele feestweek

Thema Travel organiseert rond oud en nieuw een spirituele feestweek voor alleengaanden. Net als vorig jaar wordt er een creatief, spiritueel, feestelijk en culinair programma geboden. Tijdens deze week, van 28 december 2007 t/m 3 januari 2008, heb je alle ruimte om gelijkgestemden te ontmoeten maar ook om je eigen gang te gaan.

De spirituele feestweek met Oud en Nieuw 2006/’07 voor alleengaanden was een enorm succes. Daarom heeft Thema travel het aanbod dit jaar opnieuw in het programma opgenomen. Nu met nieuwe verassende workshops, maar met evenveel plezier en culinair genieten. Je kunt genieten van de prachtige natuur, het lekkere eten, gezellig spelletjes doen bij de open haard en een bezoek brengen aande heilzame thermen van Spa. Er wordt een prachtige wandeling gemaakt door het natuurgebied de Hoge Venen en daarnaast biedt Thema travel je de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse spirituele en creatieve workshops.

Op oudejaarsavond is het tijd om het oude los te laten om ruimte te maken voor het nieuwe. Dat wordt gevierd met een spetterend feest! Vorig jaar werd dit gevierd met een gemaskerd bal en deze keer met een nieuw verrassend thema, dat we nog even geheim houden.

Voor deze speciale gelegenheid heeft Thema Travel de prachtige en sfeervolle kasteelvilla ‘Le Boqueteau’ aan de rand van het bruisende stadje Spa. Dit huis is omringd door een privé-park waar we tussen de workshops door ook nog even heerlijk kunnen wandelen. Vanuit het huis hebben we een adembenemend uitzicht op de Hoge Venen. Als de weergoden voor een beetje sneeuw zorgen, kunnen de langlauf- of skiliefhebbers de latten van zolder halen. Ook kan men lekker genieten met een boek bij de open haard van een glaasje warme wijn of opwarmen in de infrarood sauna.

Wil je meer weten over deze of andere spirituele vakanties? Neem dan eens een kijkje op de website van Thema Travel.

(Bron: Thema Travel)
(Bron illustratie: Thema Travel)

Lees ook:Nieuw: Djoj in Travel
Lees ook:Spirituele verdieping in de Franse Auvergne
Lees ook:Evenwicht in energie met Polariteitsmassage
Lees ook:Ski Esprit: Yoga in je Skivakantie
Lees ook:Spiritueel reizen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>