Vitaliteit aan zee

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Dat willen we allemaal. Maar helaas, al te vaak lukt het niet en zien we in de loop der jaren onze geestelijke en lichamelijke vitaliteit afzwakken. Voor wie dat herkent is er nu een programma dat letterlijk uniek is te noemen: de Vitaliteitsweek.

Samen met Grand Hotel Huis ter Duin***** in Noordwijk brengt Happy Life een vijfdaags programma, vanaf 25 september 2007,  waarin de Vitaliteit van lichaam en geest wordt hersteld. Dit programma is mede gebaseerd op het werk van Dr. Deepak Chopra.

Tijdens de week krijg je verschillende heerlijke lichaamsbehandelingen, zoals een Ayurvedische lichaamsmassage of een Hot Stone Massage, en er worden interessante workshops gegeven, over verschillende spirituele onderwerpen, zoals Ayurveda, meditatie en yoga.
 
Her programma is zo veelomvattend dat hier een speciale website voor is uitgebracht, waar je terecht kunt voor meer informatie.

(Bron: Happylife)

Lees ook:Een middag met Deepak Chopra
Lees ook:Een middag met Deepak Chopra
Lees ook:Opleiding integrale lichaamsmassage
Lees ook:De wereld verbeteren via de radio
Lees ook:Gratis proefles Chopra Center Yoga

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>